CSR Romania

09 martie 2024

Ultima ora:
Esti in sectiunea: European CSR Award Inscriere

Inscriere

Email Imprimare PDF

Termenulul limită până la care se pot face înscrieri în competiţie este 1 Martie 2013, ora 24:00.

Aplicaţiile se trimit în format electronic la Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza şi cuprind:

  • Formularul de înscriere în format Word (completat în limba engleză)
  • Declaraţia partenerului non-business implicat în proiect (câte una pentru fiecare partener) care să ateste beneficiile parteneriatului pentru societate (inclusă în formularul de înscriere)
  • Formularul de validare de către un membru din board/ CEO/ CSR sau PA Director (completat, semnat şi transmis scanat împreună cu aplicaţia) (inclus în formularul de înscriere)

 

Observaţii generale pentru o aplicaţie de succes

  • Pentru a asigura condiţii echitabile pentru toţi participanţii, aplicaţiile nu trebuie să depăşească numărul de cuvinte permis. Orice text suplimentar va fi şters şi nu va putea fi supus evaluării.
  • Toate formularele vor fi transmise în format Word.
  • Formularul de înscriere nu va depăşi 2MB. Această dimensiune permite formatări normale, tabele şi diagrame etc., însă nu permite includerea unui număr mare de fotografii, grafice sau alte imagini digitale.
  • Dacă doriţi să includeţi imagini în formularul de aplicare, vă rugăm să le otimizaţi la 72 de pixeli per inch
  • Nu este necesară ataşarea unor materiale promoţionale şi de suport (anexe, materiale printate etc). Acestea nu vor fi incluse în procesul de evaluare

Confirmarea de primire a aplicaţiei se va face prin e-mail

Dreptul de autor
Aplicantul îşi rezervă dreptul de proprietate intelectuală asupra proiectului, dar se declară de acord cu publicarea studiului de caz pe website-ul European CSR Awards, pe website-ul CSR Romania, şi preluarea acestuia în paginile Golden Book of CSR, publicaţie dedicată proiectelor finaliste din cele 28 de ţări participante la European CSR Awards. CSR Romania va putea utiliza informaţiile referitoare la proiectele finaliste în campania de presă.