CSR Romania

09 martie 2024

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Comunicate de presa

Comunicate de presa

In Anul European al voluntariatului, angajatii Petrom se intrec in activitati de voluntariat in toata tara

Email Imprimare PDF

Petrom a dat startul pe 1 octombrie la primul Campionat de voluntariat dedicat angajatilor sai. In fiecare zi de sambata, pana pe 12 noiembrie, angajatii Petrom  au ocazia sa traiasca experienta de a fi voluntari. Campania isi propune sa aduca angajatii companiei din toate colturile tarii aproape de initiativele organizatiilor non-guvernamentale active in proximitatea lor geografica si sa fidelizeze voluntarii, creand legatura directa intre voluntar si beneficiar.

Citeşte mai mult...

Angajaţii RBS România, voluntari la Big Build 2011

Email Imprimare PDF

Pentru a doua oară, RBS România a sprijinit proiectul Big Build, derulat de organizaţia Habitat for Humanity România. În cadrul celei de-a treia ediţii, derulată în perioada 3-7 octombrie 2011, peste 200 de voluntari, din ţară şi din străinătate au construit în doar cinci zile, nouă case pentru familii aflate în dificultate, în comuna Bălţeşti, judeţul Prahova.

Citeşte mai mult...

Coca-Cola HBC România îşi reafirmă angajamentul pentru dezvoltarea durabilă a operaţiunilor sale în România

Email Imprimare PDF

În cei 20 de ani de activitate locală, Coca-Cola HBC România şi-a dezvoltat şi consolidat în permanenţă operaţiunile, desfăşurând activităţi de îmbuteliere băuturi răcoritoare şi apă minerală în trei fabrici – Ploieşti, Timişoara şi Vatra Dornei - şi de comercializare printr-o reţea de distribuţie cu acoperire naţională.

Citeşte mai mult...

WWF România si Garanti Bank lansează expoziţia de fotografie Romania sălbatică

Email Imprimare PDF

WWF România şi Garanti Bank lansează astăzi, în parcul Herăstrău din Bucureşti, "România sălbatică", o expoziţie de fotografie în aer liber dedicată celor mai sălbatice şi spectaculoase locuri din cele 13 parcuri naţionale ale României şi din Rezervaţia Biosferei Delta Dunării.

Citeşte mai mult...

DHL lansează programul de burse “UPstairs” pentru copiii angajaţilor din România

Email Imprimare PDF

DHL, liderul pieţei mondiale de curierat expres şi logistică lansează astăzi “UPstairs”,  program şcolar pilot în România, care oferă sprijin financiar pentru un număr de 17 copii ai angajaţilor DHL România şi Cargus.

Citeşte mai mult...

UniCredit Ţiriac Bank marchează debutul pe şantierul Habitat

Email Imprimare PDF

Azi, 14 octombrie 2011, asociaţia Habitat for Humanity Cluj (HFH Cluj) găzduieşte prima echipă de voluntari corporatişti UniCredit Ţiriac Bank. 15 angajaţi ai companiei vor contribui la proiectul de construcţie „Familie tânără caut HABITAT!” al familiei Băbeanu din comuna Câmpeneşti, judeţul Cluj.

Citeşte mai mult...

"Colţul Verde din şcoala mea” – cel mai mare program naţional de colectare selectivă a deşeurilor, destinat instituţiilor de învăţământ preuniversitar

Email Imprimare PDF

Anul şcolar 2011-2012 demarează cu o premieră în România, în ceea ce priveşte educaţia ecologică şi grija pentru mediu. Asociaţia RECOLAMP şi Asociatia ECOTECA, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi Ministerul Mediului şi Pădurilor, au lansat marţi, 27 septembrie 2011, cel mai mare program naţional şcolar de colectare selectivă a deşeurilor din România, denumit „Colţul Verde din şcoala mea”. Concursul durează pe toată perioada anului şcolar 2011-2012 şi este structurat în mai multe etape.

Citeşte mai mult...

Octombrie este luna în care luptăm împotriva cancerului de sân

Email Imprimare PDF

Anul acesta, GSK România sprijină cros-ul organizat duminică, 16 octombrie, de Asociaţia Casiopeea, pentru ca un număr cât mai  mare de femei să se informeze şi să meargă la medic şi pentru a strânge fonduri cu care vor fi achiziţionate proteze mamare şi peruci pentru paciente ale Institutului Clinic Fundeni.

Citeşte mai mult...

Renault partener oficial la cea de a doua ediţie a Festivalul „Les films de Cannes à Bucarest”

Email Imprimare PDF

Cu o istorie de peste 110 ani ce leagă numele Renault de lumea cinematografică, compania anunţă susţinerea Festivalul „Les films de Cannes à Bucarest”, ce va fi organizat pentru a doua oară la Bucureşti în perioada 14 – 20 octombrie 2011.

Citeşte mai mult...

O noua acţiune de colectare DEEE a Asociaţiei RoRec in Sectorul 6

Email Imprimare PDF

Asociaţia Română pentru Reciclare – RoRec şi Primăria Sectorului 6, alături de partenerul Hotpoint, anunţă rezultatele celei de-a doua acţiuni de colectare de deşeuri de echipamente electrice şi electronice (DEEE) din cadrul proiectului demarat la începutul lunii octombrie. Campania “Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare” in Sectorul 6 continuă cu noi acţiuni şi tombole cu premii pentru participanţi.

Citeşte mai mult...

Angajaţii EGGER donează 4.000 EUR pentru căminul de bătrâni Rădăuţi

Email Imprimare PDF

EGGER continuă proiectul caritabil “EGGER is Running“ şi în 2011. Pe data de 1 octombrie 2011, aproximativ 120 de angajaţi ai companiei au alergat, împreună cu prietenii şi familia, în scop umanitar. În acest an, salariaţii EGGER au strâns suma de 3.975 EUR, bani ce vor fi donaţi Căminului pentru Persoane Vârstnice din Rădăuţi. Prin intermediul acestui program, EGGER încurajează angajaţii din toate fabricile să participe la concursuri de alergări şi, cu această ocazie să adune bani pentru o cauză nobilă. Pentru fiecare kilometru alergat, EGGER donează 5 Euro.

Citeşte mai mult...

NESsT lansează competiţia întreprinderilor sociale 2011-2012

Email Imprimare PDF

NESsT lansează astăzi competiţia întreprinderilor sociale 2011-2012, invitând organizaţiile neguvernamentale (ONG-uri) din România să participe la un proces de planificare a întreprinderii sociale şi să concureze pentru şansa de a primi finanţare nerambursabilă de aproximativ 10.000 de dolari.

Citeşte mai mult...

Cele mai remarcabile 10 proiecte sustenabile din Europa au fost premiate la gala Premiilor Holcim pentru Constructii Durabile de la Milano

Email Imprimare PDF
Castigatorii celei de-a treia editii a Premiilor Holcim pentru Constructii Durabile Regiunea Europa, au fost anuntati recent in cadrul unei ceremonii la Milano. Zece proiecte remarcabile depuse de arhitecti, proiectanti, ingineri si proprietari de proiecte au fost recompensate cu premii in valoare totala de 300.000 de dolari.
Citeşte mai mult...

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Banner