CSR Romania

09 martie 2024

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Comunicate de presa

Comunicate de presa

Fundația Bayer pentru Știință și Educație a lansat și în România Programul anual de burse pentru studenți

Email Imprimare PDF
Studenții ambițioși pot aplica pentru burse Otto Bayer, Carl Duisberg sau Kurt Hansen pentru a realiza un proiect de studiu în afara țării. Proiectele sprijinite cu finanțare sunt cele din domenii precum biologie, biochimie, biotehnologie, ingineria bioproceselor, chimie, inginerie chimică, medicină, farmacie, fizică, statistică/biometrie și materii de formare a cadrelor didactice în discipline ștințifice.
Citeşte mai mult...

A treia editie a Programul de Granturi “Raiffeisen Comunitati” se pregateste de start

Email Imprimare PDF
raiffeisen_comunitatiIncepand cu 15 iulie, Raiffeisen Bank va da startul Programului de granturi “Raiffeisen Comunitati”, ajuns la a treia editie. Ca in fiecare an, acesta este un concurs de proiecte de responsabilitate sociala adresat ONG-urilor, spitalelor si scolilor din comunitatile in care Raiffeisen Bank isi desfasoara activitatea.
Citeşte mai mult...

Petrom lansează 'În căutarea lui Andrei' pentru elevii şi profesorii de şcoală generală

Email Imprimare PDF
Din 2012, programele de responsabilitate socială ale Petrom se concentrează pe obţinerea de rezultate sustenabile la nivelul comunităţilor în care compania derulează operaţiuni, dar vizează în acelaşi timp şi rezultate la nivel naţional. Astfel, proiectul Şcoala lui Andrei, ediţia 2012, lansat în vară în comunităţile Petrom, revine luna aceasta cu o nouă ediţie, derulată la nivel naţional, numită „În căutarea lui Andrei”.
Citeşte mai mult...

Avon Cosmetics şi Starcom MediaVest lansează a nouă ediţie a Campaniei pentru sănătatea sânilor

Email Imprimare PDF
De 10 ani, Avon Cosmetics România împreună cu Starcom MediaVest Group susţin “Campania pentru sănătatea sânilor” - o amplă campanie de educare şi informare, dedicată luptei împotriva cancerului la sân. Ediţia de anul acesta a campaniei constă într-un program naţional de control mamografic  gratuit, oferit femeilor 40+ cu venituri sub 1000 de lei/lună. Campania, concepută şi realizată de echipa Starcom, se desfăşoară în perioada august – noiembrie, fiind promovată pe TV printr-un testimonial susţinut de Andreea Marin-Bănică, în mediul online, în print (peste 18 reviste de femei), OOH, dar şi prin evenimente locale.
Citeşte mai mult...

Ursus Breweries recunoscută pentru utilizarea eficientă a resurselor, în Green Business Index 2012

Email Imprimare PDF
Ursus Breweries a fost desemnată câştigătoare a secţiunii ”Utilizarea resurselor” pentru sectorul industrie/producţie, în cadrul Green Business Index 2012, proiect ce măsoară şi premiază responsabilitatea faţă de mediu a companiilor din România. În clasamentul general, Ursus Breweries este pe locul trei între companiile care au responsabile faţă de mediu. Pe lângă acest premiu, Ursus Breweries a obţinut recunoaştere şi în cadrul secţiunilor ”Managementul deşeurilor”, ”Impactul asupra mediului” şi ”Dezvoltare Sustenabilă”.
Citeşte mai mult...

HP a marcat aniversarea de 7 ani prin curăţarea şi reamenajarea unei porţiuni de 10 hectare din Parcul Tineretului

Email Imprimare PDF
hp_ecologizareHewlett-Packard (HP) a aniversat 7 ani de prezenţă  a centrului de servicii partajate Global e-Business Operations Center (GeBOC) în România printr-o acţiune voluntară de ecologizare în Parcul Tineretului. În jur de 300 de voluntari au participat la curăţarea unei porţiuni de aproximativ 10 hectare, iar compania a oferit materiale pentru refacerea infrastructurii şi mobilierului destinat odihnei şi jocurilor din zona respectivă.
Citeşte mai mult...

Raiffeisen Comunitati va invita sa votati proiectele inscrise in competitia Programul de granturi 2012

Email Imprimare PDF
Programul de granturi „Raiffeisen Comunitati” a intrat in etapa finala si cea mai importanta - votarea de catre public a proiectelor comunitare inscrise in concurs.  Peste 200 de proiecte ramase in cursa au nevoie de voturi pentru obtinerea unei finantari.
Citeşte mai mult...

Rompetrol şi Federaţia Română de Polo – Parteneriat pentru performanţă

Email Imprimare PDF
rompetrol_echipa_poloGrupul Rompetrol şi Federaţia Română de Polo au încheiat un parteneriat pentru susţinerea echipei naţionale de polo  la Jocurile Olimpice de la Londra. Sprijinul se înscrie în direcţiile de implicare ale Rompetrol în promovarea performanţelor şi valorilor româneşti, atât în ţară cât şi în străinătate.
Citeşte mai mult...

Bucureştenii au reciclat 590 kg de deşeuri

Email Imprimare PDF
Apa Nova Bucureşti, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti, a organizat în data de 29 iunie pe strada Lipscani din Centrul Vechi a treia ediţie a evenimentului manifest eco – Recicloniada, dedicat promovării importanţei reciclării materialelor şi colectării selective. Pe durata evenimentului au fost strânse 590 kg de deşeuri.
Citeşte mai mult...

Zentiva Express, un proiect de educaţie non-formală adresat elevilor din cadrul liceelor tehnice din Bucureşti

Email Imprimare PDF
zentiva-expressÎn perioada 9 – 13 iulie 2012, compania farmaceutică Zentiva S.A. România şi organizaţia non-guvernamentală Şcoala de Valori organizează împreună o şcoală de vară adresată elevilor din liceele tehnice din Bucureşti. Aceasta este prima etapă din proiectul Zentiva Express, de care vor beneficia 50 de elevi.
Citeşte mai mult...

Ursus Breweries anunţă rezultatele primului raport de automonitorizare SABMiller Europa referitor la prezenţa mesajelor de consum responsabil pe ambalaje şi în comunicarea comercială

Email Imprimare PDF
92,3% dintre comunicările comerciale ale Ursus Breweries România conţin mesaje de consum responsabil în conformitate cu standardele impuse de SABMiller, iar 91,36% dintre produsele companiei fac trimitere către mesaje care atenţionează consumatorul în privinţa consumului iresponsabil de alcool. Datele provin dintr-un raport de automonitorizare a SABMiller Europa, care analizează prezenţa mesajelor de consum responsabil pe ambalaje şi în reclamele companiilor din grup.
Citeşte mai mult...

Rompetrol susţine implementarea a 16 proiecte de sănătate şi mediu, în 11 judeţe

Email Imprimare PDF
yerzhan_orynbassarovGrupul Rompetrol a finalizat selecţia a 16 proiecte din cadrul programului de responsabilitate socială „Împreună pentru fiecare”, urmând ca implementarea acestora să se desfaşoare până la sfârşitul acestui an. Bugetul total alocat pentru susţinerea proiectelor este de 250.000 USD.
Citeşte mai mult...

S-a dat startul programului de granturi Raiffeisen Comunitati 2012

Email Imprimare PDF
granturi_raiffeisenAstazi s-a lansat editia a doua a programului de granturi Raiffeisen Comunitati, un program de finantare a proiectelor locale de dimensiuni mici si medii. Scopul principal al acestei initiative este sa sprijine financiar sau prin implicare directa (voluntariat, consultanta), ONG-urile, scolile si spitalele care au proiecte bune si de interes pentru comunitatile locale. Castigatorii vor fi desemnati printr-un proces de votare online.
Citeşte mai mult...

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Banner