CSR Romania

09 martie 2024

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Comunicate de presa

Comunicate de presa

Tribul si Cicloteque isi unesc fortele pentru a promova mersul pe bicicleta

Email Imprimare PDF
Incepand cu luna mai, serviciul de curierat pe bicicleta Tribul si Cicloteque, reteaua de inchiriere biciclete, vor colabora pentru promovarea bicicletei ca mijloc de transport alternativ, nepoluant si mai rapid, intr-o capitala mult prea aglomerata si sufocanta. 10% din costul fiecarei livrari realizate de Tribul vor fi directionati spre dezvoltarea retelei Cicloteque si incurajarea mersului pe bicicleta in Bucuresti, iar astfel Tribul isi confirma statutul de afacere sociala.
Citeşte mai mult...

Prelungiri inscrieri la Green Business Index 2012

Email Imprimare PDF
Perioada de inscriere in Green Business Index, singurul instrument gratuit de evaluare a responsabilitatii de mediu in companiile din Romania, se prelungeste pana pe 29 iunie 2012.
Citeşte mai mult...

Sonae Sierra prezintă 'Raportul de performanţă economică, socială şi de mediu 2011'

Email Imprimare PDF
Sonae Sierra, specialistul internaţional în centre comerciale, a prezentat recent documentul “Raport de performanţă economică, socială şi de mediu 2011”, care oferă o analiză deplin integrată ai celor trei piloni ce susţin activităţile de afaceri şi le permit stakeholderilor să obţină o perspectivă cuprinzătoare asupra performanţei companiei în cele trei aspecte diferite, demonstrând încă o dată spirit inovativ în raportarea performanţelor companiei.
Citeşte mai mult...

Angajatii Holcim Romania din Pitesti au ecologizat zona impadurita a cartierului Trivale

Email Imprimare PDF
holcim_ecologizareCampania “Impreuna pentru comunitate” initiata de Holcim Romania in 15 localitati a ajuns la Pitesti, unde angajatii companiei din oras au colectat selectiv deseurile pe o suprafata de cinci hectare din zona impadurita a catierului Trivale. Obiectivul actiunii a fost de a oferi pitestenilor un aer mai curat si un spatiu placut de recreere la marginea orasului.
Citeşte mai mult...

Copiii donează pentru copii, cu ajutorul ECCO

Email Imprimare PDF
De Ziua Internaţională a copiilor, ECCO îi încurajează pe cei care trec pragul magazinelor sale să doneze pantofii pe care copiii lor nu îi mai poartă, în cadrul campaniei caritabile „Copii pentru copii”. Peste 200 de copii aflaţi în grija asociaţiei „Ana şi Copiii” din Bucureşti se vor bucura de pantofii aduşi în magazinele ECCO până pe 10 iunie.
Citeşte mai mult...

ONG-urile sunt asteptate sa-si depuna aplicatiile in cadrul proiectului de sprijin al comunitatilor locale initiat de IKEA Romania

Email Imprimare PDF

Proiectul ales va primi din partea IKEA România un buget de 30.000 de euro pentru dezvoltarea sau derularea de activitati care sa produca schimbari in bine pe termen lung.
Pentru a fi eligibile, proiectele inscrise trebuie sa sustina protectia drepturilor copilului si educatia.

Citeşte mai mult...

Bilantul proiectelor de CSR derulate de ING Asigurari de Viata in perioada ianuarie-aprilie 2012

Email Imprimare PDF
ING Asigurari de Viata continua si in 2012 sa se implice in comunitate, dezvoltand in primele patru luni din 2012 proiecte de responsabilitate sociala din domeniul salvarii de vieti, prin  actiuni de preventie si educatie, dar si de diagnostic si tratament, si pentru imbunatatirea calitatii mediului si promovarea unui stil de viata si nutritie sanatos.
Citeşte mai mult...

Petrom lansează Şcoala lui Andrei 2012

Email Imprimare PDF
petrom_scoala-lui-andrei_20Petrom lansează în acest an un nou format al Şcolii lui Andrei, în două ediţii, care va stimula implicarea tinerilor voluntari atât la nivel local (în comunităţile în care Petrom îşi desfăşoară activitatea operaţională), cât şi la nivel naţional. De la lansarea programului, în 2009, peste 18.000 de elevi au înscris 800 de proiecte pentru a aduce o schimbare pozitivă în comunităţile lor.
Citeşte mai mult...

Orange România începe a 3-a ediţie a programului Biciclete cu cravată

Email Imprimare PDF
Începând cu 14 mai, Orange România dă startul programului Biciclete cu cravată, un program de bike-sharing gratuit dedicat angajaţilor companiei. Scopul programului este să încurajeze angajaţii să utilizeze din ce în ce mai mult bicicleta ca mijloc alternativ de transport, astfel încât  să atragă atenţia asupra poluării şi să promoveze reducerea emisiilor de CO2.
Citeşte mai mult...

5 idei de antreprenoriat social din România în selecţia finală pentru Social Impact Award

Email Imprimare PDF

social-impact-awardCompetiţia Social Impact Award şi-a desemnat finaliştii: cinci idei de antreprenoriat social din România intră în etapa de jurizare regională, unde alături de proiecte din Austria şi Cehia vor concura pentru cele 4 premii în valoare de 4000 de euro fiecare. Câştigătorii competiţiei internaţionale vor fi selectaţi de un juriu multidisciplinar regional şi anunţaţi în cadrul unei ceremonii de premiere care va avea loc la Viena pe 1 iunie.

Citeşte mai mult...

Echipa Europharm Distribuţie pe şantierele Habitat for Humanity România

Email Imprimare PDF
Europharm Distribuţie, companie implicată constant în viaţa comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea, susţine Habitat for Humanity România atât prin sponsorizari, cât şi prin promovarea proiectelor legate de construcţia sau renovarea caselor pentru persoane vulnerabile,  aflate în nevoie de locuire. În perioada 7-16 mai, 75 de voluntari, angajaţi Europharm Distribuţie şi studenti, vor lucra pe şantierul de la Ploieşti, unde Habitat for Humanity România construieşte 12 locuinţe noi pentru familiile în dificultate din judeţul Prahova.
Citeşte mai mult...

Samsung dă startul unei noi etape a campaniei educaţionale 'Trends of Tomorrow'

Email Imprimare PDF
Samsung Electronics România continuă campania educaţională „Trends of Tomorrow”, începută anul trecut, care are ca scop susţinerea dezvoltării personale şi orientării profesionale a tinerilor din clasele terminale de liceu.
Citeşte mai mult...

Holcim Romania porneste campania “Impreuna pentru comunitate” cu actiuni de voluntariat in 15 localitati din tara

Email Imprimare PDF
Holcim Romania lanseaza campania de voluntariat “Impreuna pentru comunitate”, cu ocazia implinirii a 100 de ani de existenta in lume a Grupului Holcim si 15 ani de prezenta locala. Pe parcursul acestui an, cei aproximativ 1.100 de angajati ai Holcim Romania vor participa la actiuni de responsabilitate sociala in mai multe orase din tara.
Citeşte mai mult...

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Banner