CSR Romania

09 martie 2024

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Comunicate de presa

Comunicate de presa

Citi Foundation, Citibank România şi United Way sprijină incluzinea financiară şi educaţia tinerelor mame

Email Imprimare PDF
Începând cu luna noiembrie 2011, Citi şi United Way încurajează tinerele mame cu venituri mici să îşi continue studiile şi să devină independente.
Citeşte mai mult...

Rompetrol sprijină cu 10.000 USD dotarea echipajelor ISU- SMURD Bihor

Email Imprimare PDF
Grupul Rompetrol, prin programul de responsabilitate socială – Împreună pentru fiecare, a susţinut cu 10.000 USD dotarea echipajelor ISU/SMURD Bihor cu un sistem informatic de asistare decizională unic în România, ce va fi folosit în timpul misiunilor de urgenţă.
Citeşte mai mult...

Wunderman sprijină Salvaţi Copiii prin implementarea Galei Festivalului Brazilor de Crăciun

Email Imprimare PDF
Agenţia de publicitate Wunderman a organizat cea de-a unsprezecea ediţie a Galei Festivalul Brazilor de Crăciun, care are ca scop strângerea de fonduri pentru facilitarea accesului la educaţie al copiilor ce trăiesc în medii sociale vulnerabile.  Seara de gală a reunit, pe 8 decembrie, la Hotel Radisson Blu, companii şi persoane publice din diverse domenii, printre care amintim: BRD, Anchor Group, BCR, ECDL, Lidl, Vinexpert, Jean Valvis, Prinţesa Marina Sturdza, Enciu Fernando, Camelia Şucu.
Citeşte mai mult...

Habitat for Humanity România pe podium la Gala Voluntarilor cu “Big Build 2011”

Email Imprimare PDF
Habitat for Humanity România a câştigat premiul pentru ”Proiectul de voluntariat al anului în domeniul social”, în cadrul Galei Voluntarilor, eveniment ce a avut loc luni, 12 decembrie. Proiectul câştigător, Big Build, a presupus un voluntariat intensiv, implicând în medie 241 de voluntari pe zi, timp de cinci zile şi care împreună au realizat 12,865 de ore de voluntariat.
Citeşte mai mult...

Lidl România redă zâmbetele copiilor nevoiaşi

Email Imprimare PDF
Lidl România a iniţiat campania socială “Zâmbet de copil” prin care îşi propune colectarea de fonduri pentru sprijinirea copiilor săraci din România. Campania a început în decembrie 2011. Sumele de bani obţinute vor fi direcţionate către organizaţia “Salvaţi Copiii“ şi vor fi folosite pentru asigurarea hranei zilnice pentru copiii asistaţi din centrele organizaţiei.
Citeşte mai mult...

Cedează volanul când bei! Sau care este secretul unei petreceri cu final fericit.

Email Imprimare PDF
Pentru cel de-al patrulea an consecutiv, Asociaţia “Berarii României”, cu sprijinul Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi al Consiliului Naţional al Audiovizualului, continuă campania de conştientizare a şoferilor români cu privire la adoptarea unui comportament responsabil la volan, în scopul reducerii accidentelor rutiere care au drept cauză consumul de alcool. Astfel, conducătorilor auto li se reaminteşte să nu urce la volanul maşinii după ce au consumat băuturi alcoolice, ci să recurgă la orice alt mod pentru a ajunge cu bine acasă: să apeleze la un prieten care nu a băut, să ia un taxi sau să folosească mijloacele de transport în comun.
Citeşte mai mult...

real,- va dona 1% din volumul vânzărilor realizate în data de 25 Decembrie în scopuri caritabile, în toată ţara

Email Imprimare PDF
În luna Decembrie, magazinele real,- îşi vor întâmpina clienţii cu un program extins şi promoţii atractive, pentru a le oferi posibilitatea de a-şi efectua cumpărăturile în funcţie de programul lor. În plus, real,- va dona în scopuri caritabile 1% din volumul vânzărilor care se vor realiza în data de 25 Decembrie.
Citeşte mai mult...

Fundaţia Avon lansează în 2012 Programul Global de Burse de Studiu Clinic în domeniul cancerul la sân

Email Imprimare PDF
Obiectivul acestui program îl reprezintă îmbunătăţirea serviciilor medicale de îngrijire oferite femeilor afectate de cancerul la sân în întreaga lume. Astfel, 50 de specialişti din ţările Avon vor beneficia de o serie de cursuri în Statele Unite ale Americii. Programul va dura între 4-8 săptămâni, iar beneficiarii vor intra în contact cu reprezentanţii celor mai renumite universităţi şi instituţii medicale din S.U.A.
Citeşte mai mult...

Plaza România şi Bucureşti Mall lansează în premieră un serviciu pentru clienţii cua probleme locomotorii

Email Imprimare PDF
Plaza România se alătură, începând cu luna decembrie, cauzei sportivilor cu dizabilităţi intelectuale din cadrul Special Olympics. Cu aceasta ocazie, Plaza Romania şi Bucureşti Mall oferă pentru prima dată în spaţii comerciale un serviciu pentru clienţii cu probleme locomotorii: cărucioarele electrice. Acestea se vor găsi la punctele de informare ale celor două centre comerciale şi vor putea fi utilizate pe toată durata cumpărăturilor de persoanele care vor solicita acest serviciu. Scopul principal al acestui nou serviciu este de a transforma shopping-ul într-o experienţă cât mai confortabilă şi plăcută.
Citeşte mai mult...

Rompetrol sprijină cu 14.000 de dolari reabilitarea Grădinii Botanice din Tulcea

Email Imprimare PDF
rompetrol_gradinabotanicaGrupul Rompetrol, prin programul său de responsabilitate socială corporativă – Împreună pentru fiecare, a susţinut reabilitarea şi dotarea cu panouri solare a Grădinii Botanice din Tulcea. Valoare sprijinului oferit este de 14.000 USD.
Citeşte mai mult...

Peste 21.000 de copaci plantaţi de voluntari Smithfield în judeţele Timiş şi Arad

Email Imprimare PDF
Elevi, profesori, autorităţi locale şi angajaţi ai Smithfield România, vor planta în cadrul campaniei de toamnă din acest an peste 6.000 de copaci în 25 de localităţi din judeţele Timiş şi Arad.
Citeşte mai mult...

Cargill aduce proiectul “Fiecare copil în grădiniţă” în Judeţul Dolj

Email Imprimare PDF
Cargill îşi manifestă sprijinul faţă de comunitatea din Podari, Judeţul Dolj prin sponsorizarea proiectului „Fiecare copil în grădiniţă” implementat de Asociaţia Ovidiu Rom. Cargill şi Ovidiu Rom au demarat un parteneriat de lungă durată, cu scopul de a oferi o şansă egală la educaţie tuturor copiilor din această comunitate.
Citeşte mai mult...

Olympus lansează, în premieră pentru piaţa alimentară din România, ambalajul inscripţionat în limbaj Braille

Email Imprimare PDF
Olympus, cel mai mare producător de lactate din România, lansează primul ambalaj inscripţionat în limbaj Braille pentru un produs alimentar de pe piaţă, adresat atât nevăzătorilor, cât şi publicului larg. Ambalajul, folosit pentru îmbutelierea laptelui de consum Oly, este prevăzut cu un capac inscripţionat în Braille, astfel încât nevăzătorii să poată citi cu uşurinţă tipul produsului.
Citeşte mai mult...

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Banner