CSR Romania

09 martie 2024

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Comunicate de presa

Comunicate de presa

Garanti Bank lansează o campanie de strângere de fonduri pentru protejarea Pădurilor Şincii

Email Imprimare PDF
Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice şi inovatoare bănci din România, lansează campania „Cu fiecare cumpărătură, salvăm împreună pădurile virgine ale Şincii”, prin care contribuie activ la strângerea de fonduri pentru susţinerea iniţiativei WWF România de a obţine protecţie totală pentru Pădurile Şincii, una dintre ultimele păduri virgine ale Europei.
Citeşte mai mult...

Rompetrol sprijină cu 28.000 de dolari două unităţi medicale din judeţul Sibiu

Email Imprimare PDF
spital-sibiuGrupul Rompetrol, prin programul de responsabilitate socială – Împreună pentru fiecare, a susţinut cu aproximativ 28.000 USD modernizarea şi reabilitarea a două unităţi medicale din judeţul Sibiu, secţia de psihiatrie pediatrică a spitalului “Dr. Gheorghe Preda” şi dispensarul din comuna Micăsasa.
Citeşte mai mult...

Grupul MOL a fost premiat pentru dezvoltare durabilă de către Deloitte

Email Imprimare PDF

Grupul MOL a primit premiul "Green Frog Award 2011", a anunţat Deloitte Ungaria. Premiul este acordat companiei din Europa Centrală care a pregătit cel mai bun raport de dezvoltare durabilă sau responsabilitate socială corporatistă într-un anumit an.

Citeşte mai mult...

Patrula de reciclare pleacă în ţară

Email Imprimare PDF

Asociaţia Română pentru Reciclare – RoRec continuă seria activităţilor de educare, conştientizare şi colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE)

Citeşte mai mult...

Compania Henkel, recunoscută pentru angajamentul său faţă de cultivarea sustenabilă a uleiului de palmier

Email Imprimare PDF

World Wide Fund for Nature (WWF) a inclus Henkel în primele locuri ale Clasamentului Cumpărătorilor de Ulei de Palmier (WWF Palm Oil Buyers’ Scorecard 2011), acordând companiei nouă puncte dintr-un maxim de nouă.

Citeşte mai mult...

Holcim România SA doneaza 50.000 de euro pentru Centrul Oncologic din Oradea

Email Imprimare PDF
holcimCompania continua astfel seria de actiuni de implicare sociala si suport în domeniul sanatatii, în judetul Bihor, dupa ce în 2010, compania a contribuit cu 25.000 de euro la înfiintarea noului Centru Oncologic din Oradea, prin donarea catre sectia de terapie intensiva a Spitalului din Oradea a unei instalatii performante de fluide medicale, care a ajutat la salvarea multor vieti.
Citeşte mai mult...

Grupul Rompetrol a amenajat primul teren de sport pentru elevii din oraşul Năvodari

Email Imprimare PDF
rompetrol_navodariGrupul Rompetrol, prin programul naţional de responsabilitate socială – “Împreună pentru fiecare”, a reuşit să atragă 70 de voluntari din companie dar şi din comunitate pentru transformarea unui teren viran într-o bază sportivă dedicată elevilor din oraşul Năvodari. Grupul a sprijinit şi financiar realizarea acestui proiect de mediu cu 10.000 de euro.
Citeşte mai mult...

COSMOTE România anunţă cei 5 câştigători ai celei de-a doua ediţii a programului Bursele COSMOTE

Email Imprimare PDF
bursele_cosmoteNumărul studenţilor susţinuţi prin intermediul programului Bursele COSMOTE s-a dublat anul acesta, ca urmare a încheierii etapei de evaluare a celei de-a doua ediţii a programului de responsabilitate socială lansat în 2010. Astfel, 5 noi studenţi în anul I vor beneficia, începând de anul acesta, de suport financiar pe durata studiilor universitare, prin intermediul unei burse în valoare de 150 Euro/lună, echivalent în RON, pe o durată de 9 luni (octombrie-iunie) pe an.
Citeşte mai mult...

Raiffeisen Bank în finala European Excellence Awards

Email Imprimare PDF
Raiffeisen Bank a primit două nominalizări la ediţia din acest an a competiţiei European Excellence Awards, categoriile "Blog" şi "Ecologie şi Mediu". European Excellence Awards este o competiţie iniţiată de Communication Director, o prestigioasă publicaţie europeană  de comunicare şi relaţii publice. Reunind unele dintre cele mai valoroare proiecte şi campanii de PR , European Excellence Awards confirmă importanţa domeniului PR pentru dezvoltarea companiilor şi salută creativitatea şi rezultatele excepţionale obţinute pe diferite pieţe.
Citeşte mai mult...

Hospice Casa Speranţei anunţă începerea construcţiei primului Centru de Îngrijire Paliativă cu profil clinic şi educaţional din Bucureşti

Email Imprimare PDF

Îngrijirea paliativă reprezinta îngrijirea pacienţilor a căror boală se afla in stadiu terminal. Controlul durerii şi al altor simptome, problemele psihologice, sociale şi spirituale au importanţă majoră.Scopul îngrijirii paliative este alinarea, asigurarea unei cât mai bune calităţi a vieţii pentru bolnavi şi pentru familiile acestora.

Citeşte mai mult...

Târg de produse tradiţionale organizat în hipermarket

Email Imprimare PDF

Între 11 şi 13 noiembrie, hipermarketul real,- Cotroceni găzduieşte în interiorul hipermarketului un târg de produse tradiţionale şi ecologice. Evenimentul îşi propune să vină în sprijinul producătorilor locali şi regionali, pentru a le face cunoscută oferta de produse consumatorilor din întreaga ţară.

Citeşte mai mult...

real,- promoveaza angajatii cu potential

Email Imprimare PDF

real,- Hypermarket Romania pune accent pe dezvoltarea profesionala a angajatilor. In cadrul programelor de management al carierei pe langa sesiunile de training dedicate pregatirii profesionale, real,-  a initiat si centre interne de evaluare si dezvoltare.

Citeşte mai mult...

ING Asigurari de Viata in parteneriat cu SMURD lanseaza programul "Lectia de prim ajutor"

Email Imprimare PDF

"Lectia de prim ajutor" este un program de preventie si educatie pentru salvarea de vieti care cuprinde emisiunea Lectia de prim ajutor difuzata pe Pro TV in perioada noiembrie 2011 - februarie 2012 si site-ul www.lectiadeprimajutor.ro.

Citeşte mai mult...

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Banner