CSR Romania

09 martie 2024

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Comunicate de presa Raiffeisen Bank sprijina SMURD, lansand un card co-brand dedicat

Raiffeisen Bank sprijina SMURD, lansand un card co-brand dedicat

Email Imprimare PDF
smurd_raiffeisenRaiffeisen Bank si SMURD lanseaza un card de debit co-brand sub sigla MasterCard. O parte importanta  din taxele şi comisioanele rezultate în urma utilizării acestui card  vor fi virate, lunar, în contul Fundatiei pentru SMURD.

Cardul de debit este disponibil in prezent, in toate unitatile Raiffeisen Bank din tara, iar pentru a intra in posesia lui, clientii trebuie sa vina intr-o agentie a bancii cu cartea de identitate si sa completeze o cerere. Dupa cel mult doua zile isi vor putea ridica cardul din aceeasi agentie.

Utilizarea acestui card va aduce in conturile Fundatiei pentru SMURD 0,5 % din valoarea fiecarei tranzactii efectuate cu cardul la comercianti sau pe Internet si 50% din taxa anuala de administrare a acestui card.

Daca folosesc cardul co-brand in magazinele partenere Raiffeisen Bank, in programul Multishop, clientii beneficiaza de reduceri garantate. Pentru mai multe informatii puteti apela la numarul de telefon  0800.802.02.02 sau accesa www.raiffeisen.ro, sectiunea „Vreau sa fiu apelat”.

“Am ales sa ne implicam si sa sustinem Fundatia pentru SMURD ca o recunoastere a ceea ce reusesc zi de zi acesti oameni - sa salveze vieti. Ne vom stradui ca acest card sa insemne o contributie importanta la dezvoltarea si sprijinirea activitatii SMURD in Romania”, a spus Vladimir Kalinov, Vicepresedinte Divizia Retail, Raiffeisen Bank.

„In fiecare an, cu ajutorul populatiei, reusim sa demaram noi proiecte de sustinere a activitatii SMURD. Credem in aceasta initiativa, realizata in parteneriat cu Raiffeisen Bank si consideram ca vom reusi sa atingem scopul final al activitatii noastre: salvarea unui numar cat mai mare de vieti omenesti” a spus dr. Raed Arafat, Presedintele Fundatiei pentru SMURD.

"De multe ori obligatiile cotidiene ne impiedica sa reactionam la situatiile care ne impresioneaza” a spus Denisa Mateescu, General Manager pentru Romania si Regiunea Balcanilor, MasterCard Europe.”Ne bucuram ca impreuna cu Raiffeisen Bank putem pune la dispozitia oamenilor o modalitate simpla, care nu implica niciun efort, de sprijinire a SMURD. Aceasta fundatie si-a castigat respectul romanilor prin actiunile sale zilnice curajoase, in situatii critice.”


Raiffeisen Bank a lansat in luna mai platforma de dezbateri raiffeisencomunitati.ro, o premiera pentru sectorul bancar din Romania. Raiffeisen Comunitati inseamna blogul www.raiffeisencomunitati.ro, profilul de Facebook, profilul de Twitter si canalul Youtube asociate. In fiecare luna, Raiffeisen Comunitati are un invitat special, iar in luna iunie acest invitat este dr. Raed Arafat, presedintele Fundatiei pentru SMURD, parintele medicinei de urgenta din Romania, subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii.


Raiffeisen Bank Romania este o banca universala de top, care ofera o gama completa de produse si servicii financiare clientilor persoane fizice, IMM-uri sau corporatii. Raiffeisen Bank are o retea de 540 de agentii in toata tara care deservesc aproximativ 2 milioane clienti persoane fizice, 100.000 de IMM-uri si peste 6.800 corporatii mari si medii.

Fundatia pentru SMURD este o organizatie non-guvernamentala, înfiintata în anul 2006, ca persoana juridica privata, non-profit, apolitica, independenta de orice alta institutie sau persoana, româna sau straina, care sustine, prin toate proiectele dezvoltate, activitatea Serviciului Mobil de Urgenta, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) şi dezvoltarea asistentei medicale de urgenta. Misiunea Fundatiei pentru SMURD este sa îmbunatateasca calitatea vietii persoanelor care locuiesc în România, prin sprijinirea dezvoltarii sistemului integrat medical şi tehnic de urgenta şi prim ajutor din România.
Banner