CSR Romania

09 martie 2024

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Evenimente CSR

Evenimente CSR

Rompetrol Group îi felicită pe absolvenţii programului de internship

Email Imprimare PDF
internship_grupul-rompetrolRompetrol Group a finalizat de curând prima etapa a programului de internship dedicat tinerilor aspiranţi la o carieră în cadrul Grupului. În cadrul stagiului de practică, internii au învaţat mecanisme complexe de business, au avut şansa de a experimenta ce înseamnă munca de echipă într-o companie de anvergură, de a fi parte dintr-o echipă de specialişti, dezvoltându-şi aptitudini şi competenţe noi într-un mediu dinamic şi competitiv.
Citeşte mai mult...

PARK(ing) Day, ziua în care parcarea s-a transformat în parc

Email Imprimare PDF

Vineri, 16 septembrie 2011, RFI România a transformat două parcări bucureştene în parcuri în cadrul PARK(ing) Day. 1 500 de metri pătraţi au fost tapetaţi cu gazon în parcările de lângă magazinul Unirea (aripa Călăraşi) şi Carrefour Băneasa. Noul spaţiu verde a gazduit pentru o zi zone de relaxare, de sport şi de informare asupra necesităţii reorganizării spaţiului public.

Citeşte mai mult...

Prelungeşte-ţi vacanţa la PARK(ing) Day

Email Imprimare PDF
Vineri, 16 septembrie 2011, opt sute de parcări de pe glob se transformă în parcuri. Bucureştiul se alătură pentru a doua oară mişcării, cu 1 500 de metri pătraţi amenajaţi în parcările de lângă magazinul Unirea (aripa Călăraşi) şi Carrefour Băneasa. Noile spaţii verzi vor găzdui activităţi pe toate gusturile. Evenimentul este organizat de RFI România şi îşi propune să atragă atenţia că e nevoie de mai mult spaţiu public şi de o relaţie mai bună între cetăţeni şi oraşul lor.
Citeşte mai mult...

Connection, conferinţa internaţională pe tema Inovării Sociale în Europa Centrala şi de Est

Email Imprimare PDF
connectionroPot organizează în perioada 13 – 16 octombrie 2011 Connection, conferinţa internaţională pe tema Inovării Sociale în Europa Centrala şi de Est. Aceasta va reuni invitaţi internaţionali, participanţi din regiune, antreprenori, reprezentanţi din mediul corporate şi ONGuri într-o serie de prezentări şi workshopuri desfăşurate pe durata a 4 zile la Complexul Wolf din Bran.
Citeşte mai mult...

In perioada 9 septembrie – 16 octombrie Caravana ONGFest – Targul Economiei Sociale strabate intreaga tara

Email Imprimare PDF
ONGFest – Targul Economiei Sociale incepe pe 9 septembrie in Bucuresti. Evenimentul se inscrie in seria celor mai importante evenimente al societăţii civile romaneşti, fiind un promotor al comportamentului filantropic şi voluntar şi al participării publice, dar şi o oportunitate de a aduce ONG-urile în atenţia cetăţenilor şi a publicului larg.
Citeşte mai mult...

Ultima saptamana de inscrieri la ONGFest 2011!

Email Imprimare PDF
ONGFest, cel mai important eveniment al societatii civile din Romania, se transforma in Targul economiei sociale, o caravana care va traversa Romania pentru a promova voluntariatul, spiritul civic si economia sociala. Peste 600 de organizatii neguvernamentale sunt asteptate in perioada 9 septembrie – 16 octombrie sa isi expuna proiectele in fata publicului larg, potentialilor voluntari si a beneficiarilor.
Citeşte mai mult...

Asociatia Little People inoata impotriva cancerului!

Email Imprimare PDF
Asociatia Little People Romania sprijina cauza copilor cu cancer la competitia Swimathon 2011, organizata in data de 16 iulie, la Complexul de Natatie al Universitatii Tehnice, Cluj-Napoca.  
Citeşte mai mult...

Rompetrol te trimite la Festivalul George Enescu

Email Imprimare PDF
george_enescuTimp de 10 săptămâni, Grupul Rompetrol va oferi bilete pentru diferite zile ale Festivalului George Enescu, ce se va desfăşura anul acesta la Bucureşti, în perioada 1-25 septembrie 2011. Aflat la cea de-a 20-a ediţie, festivalul va include concerte simfonice şi camerale, recitaluri, spectacole de operă şi balet în principalele săli ale Bucurestiului şi în unele oraşe istorice ce au legătura cu viaţa compozitorului român.
Citeşte mai mult...

O gală pentru o lume mai bună

Email Imprimare PDF
gala-societatii-civileSăptămână trecută, pe 9 iunie 2011, a avut loc la Opera Naţională Bucureşti a IX-a ediţie a Galei Societăţii Civile, eveniment care promovează spiritul civic si recunoaşte oamenii care reprezinta Binele, exemplele de urmat si structurile care duc Romania mai departe.
Citeşte mai mult...

Raliul Clujului Star Lubricants se alătură campaniei de luptă împotriva cancerului la copii

Email Imprimare PDF
Raliul Clujului Star Lubricants se alatura in acest an Asociatiei Little People Romania, pentru a sprijini Campania de lupta impotriva cancerului la copii “Poti Si Tu!”. Echipajul Dr. Dinu Dumitrescu/Radu Popovici se vor inscrie in competitie cu un autoturism Dacia Logan inscriptionat cu mesajul Poti Si Tu!  Autoturismul pilotat va fi decorat de firma clujeana Plus-Net.
Citeşte mai mult...

Bucurestiul (a) Fluier(at) Fault !

Email Imprimare PDF
Cea de-a patra editie a proiectului de responsabilitate sociala s-a incheiat, insa pentru AIESEC Bucuresti, precum si pentru toti oamenii care au participat la eveniment, dorinta de a avea un oras mai bun si mai curat ramane!
Citeşte mai mult...

Grupul Rompetrol şi Mihai Eminescu Trust au inaugurat în prezenţa Prinţului Charles prima staţie de epurare ecologică din România

Email Imprimare PDF
rompetrol_vischiGrupul Rompetrol, prin programul său de responsabilitate socială corporativă – “Împreună pentru fiecare”, a susţinut proiectul “ECO H2O – Prima staţie de epurare ecologică”, propus de Fundaţia “Mihai Eminescu Trust”. Valoarea sprijinului acordat de companie este de 12.000 EURO.
Citeşte mai mult...

Incep conferintele “European CSR Lessons”

Email Imprimare PDF
Marti, 17 mai, incep conferintele din cadrul “European CSR Lessons”. Timp de doua zile, 10 invitati straini si 9 din Romania vor prezenta studii de caz despre modul in care comportamentul responsabil al unor companii poate rezolva probleme grave ale societatii, ale economiei sau ale mediului inconjurator.
Citeşte mai mult...

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Banner