CSR Romania

09 martie 2024

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Evenimente CSR

Evenimente CSR

Concert caritabil la 15 ani de activitate a Fundaţiei AGAPEDIA în România

Email Imprimare PDF

Grupul cameral “Romanian Trio Piano” şi Gunter Verheughen, fostul vicepreşedinte al Comisiei Europene, vor fi alături de Fundaţia Agapedia România la sărbătorirea a 15 ani de eforturi pentru îmbunătăţirea vieţii copiilor şi familiilor aflate în dificultate. Evenimentul va avea loc în data de 3 decembrie, începând cu ora 18.00, la sala Auditorium, de la Muzeul Naţional de Artă al României (MNAR).

Citeşte mai mult...

GRSPSOciety organizează conferinţa Proiect Romania 2020: De ce educaţia contează

Email Imprimare PDF
Odata cu intrarea în Uniunea Europeană, condiţiile de access la universităţile din alte state membre au devenit mai accesibile. În acest context, o mare parte dintre potenţialii candidati pentru învăţământul superior îşi va îndrepta atenţia spre universităţi din alte state UE.  Prin urmare, va scădea atât numărul de candidaţi la învăţământul universitar, cât şi calitatea acestora. Situaţia este mult mai gravă în condiţiile în care absolvenţii români nu sunt pregătiţi nici pentru piaţa internă. Angajatorii ştiu acest lucru şi consideră diploma de studii superioare un simplu bilet de intrare la interviu fără valoare de atestare a pregătirii profesionale.
Citeşte mai mult...

Microsoft România şi Fundaţia EOS România organizează Forumul Inovatorilor în Educaţie

Email Imprimare PDF

microsoft_inovatieFundaţia EOS România, Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi Microsoft România organizează în perioada 19 – 20 noiembrie 2010, la Centrul de Afaceri din Timişoara a patra ediţie a Forumului Inovatorilor în Educaţie. Tema ediţiei din acest an este “Comunitate, colaborare şi tehnologie inovativă în şcoli”, iar organizatorii îşi propun să răspundă la întrebarea: “Cum aş putea face învăţarea mai accesibilă şi relevantă, cum aş putea induce mai uşur dorinţa de a învăţa în  rândul elevilor mei? “

Citeşte mai mult...

GreenBiz Forum sau despre cum să gândeşti pe termen lung pentru un viitor sustenabil

Email Imprimare PDF
În data de 27 octombrie s-a desfăşurat la Hotel Howard Johnson a patra ediţie GreenBiz Forum, eveniment care şi-a propus să aducă lumină domenii precum reciclarea şi inovaţia în Green Business.
Citeşte mai mult...

Casa de diamante Rafael & Sons donează un colier în valoare de 24,000 euro pentru educaţia copiilor din familii defavorizate

Email Imprimare PDF
colierPrestigioasa casă de diamante Rafael & Sons, prezentă pe piaţa internaţională din 1970, donează pentru cea de-a 6-a ediţie a Balului de Caritate de Halloween, organizat de către Asociaţia Ovidiu Rom, un colier de diamante impresionant, în valoare de 24 000 de Euro.
Citeşte mai mult...

Fundaţia Principesa Margareta a României a aniversat ziua Regelui Mihai la Ateneul Român, printr-un concert de gală cu scop caritabil

Email Imprimare PDF
asr-principesa-margaretaIeri 25 octombrie 2010 la Ateneul Roman, în prezenţa a 800 de spectatori, a avut loc un concert caritabil extraordinar oferit de soprana Nelly Miricioiu, prin care Fundaţia Principesa Margareta a României a marcat o dublă aniversare: ziua de naştere a MS Regelui Mihai şi 20 de ani de activitate în România a Fundaţiei înfiinţate în 1990 de Principesa Margareta şi de Regele Mihai. Evenimentul a strâns 70.000 euro pentru tineri artişti lipsiţi de posibilităţi financiare.
Citeşte mai mult...

Patru experti internationali vorbesc in premiera despre inovatie si mediu la GreenBizForum

Email Imprimare PDF
In premiera in Romania, la GreenBiz Forum, patru experti internationali discuta despre inovatie in green business si organizeaza primul training in green consulting din Romania. GreenBizForum, aflat la cea de-a patra editie, este evenimentul afacerilor verzi si al companiilor sustenabile si este organizat de revista Biz miercuri, 27 octombrie 2010 la Hotel Howard Johnson. Mai multe detalii si informatii, precum si programul complet se gasesc pe site-ul http://www.bizforum.ro/greenbiz.
Citeşte mai mult...

GreenBiz Forum, evenimentul afacerilor verzi si al corporatiilor sustenabile, la a patra editie

Email Imprimare PDF
Revista Biz organizeaza miercuri, 27 octombrie, la hotel Howard Johnson Bucuresti, GreenBiz Forum (www.bizforum.ro/greenbiz), eveniment de o zi dedicat afacerilor verzi si companiilor sustenabile.
Citeşte mai mult...

SOMARO, primul magazin social din România, se deschide la Bucureşti

Email Imprimare PDF
somaroFundaţia Katharina Turnauer Privatstiftung în cooperare cu Fundaţia ERSTE şi ataşatul comercial al ambasadei Austriei, Dr. h.c. Barbara-Wiebke Schöfnagel, anunţă deschiderea oficială la Bucureşti a primului magazin social din România. Beneficiind de sprijinul Primăriei Sectorului 1, iniţiativa este menită să vină în ajutorul familliilor şi persoanelor cu o situaţie precară, oferindu-le posibilitatea de a cumpăra alimente şi alte bunuri de utilitate zilnică la preţuri simbolice.
Citeşte mai mult...

Nicolas Cage va onora Asociaţia Ovidiu Rom cu prezenţa sa la Balul de Caritate de Halloween din 30 octombrie

Email Imprimare PDF
Nicolas Cage, câştigător al unui premiu Oscar, a acceptat invitaţia Aociaţiei Ovidiu Rom de a fi oaspete de onoare la cea de a şasea ediţie a Balului de Caritate de Halloween de la Palatul Parlamentului, care va avea loc sâmbătă, 30 octombrie. Celebrul actor va filma în România Ghost Rider -Spirit of Vengeance. Cage a jucat în peste 60 de filme, iar în 1995 a primit Oscarul pentru cel mai bun actor pentru rolul din Leaving Las Vegas.
Citeşte mai mult...

StudentObike ajunge si la ASE Bucuresti

Email Imprimare PDF
Maine, 14 octombrie 2010, Raiffeisen Bank si Asociatia Green Revolution, in parteneriat cu Ministerul Mediului si Padurilor si cu sprijinul Primariei Capitalei, lanseaza al cincilea centru de biciclete gratuite pentru studenti, din programul ,,StudentObike”, la Academia de Studii Economice Bucuresti.
Citeşte mai mult...

Concluziile conferintei “Servicii medicale si sociale in Romania rurala: nevoi si solutii”, 7-8 Octombrie, Rin Grand Hotel, Bucuresti

Email Imprimare PDF
In zilele de 7 si 8 Octombrie a avut loc la Bucuresti conferinta internationala “Servicii medicale si sociale in Romania rurala: nevoi si solutii” organizata de Fundatia de Sprijin Comunitar (FSC) din Bacau, in parteneriat cu Ministerul Muncii, Familiei si Solidaritatii Sociale si Erste Fundation. Conferinta face parte din calendarul activitatilor proiectului “Servicii integrate si inovatoare pentru Romania Rurala” finantat de Guvernul Norvegiei prin intermediul programului Norvegian de Cooperare pentru crestere economica si dezvoltare sustenabila in Romania.
Citeşte mai mult...

29% dintre tinerii români s-au implicat în activităţi de voluntariat în diverse domenii

Email Imprimare PDF
Miercuri, 29 septembrie 2010, Amalia Enache, Iulia Vântur, vedete Pro TV, Liana Buzea (Let’s Do It, Romania!), Korodi Attila şi Dragoş Bucurenci au prezentat rezultatele unui studiu naţional despre voluntariat şi au dezvelit Monumentul Voluntarului Necunoscut. Conform studiului realizat de GfK Romania, numărul tinerilor care au făcut voluntariat în ultimii 6 ani s-a dublat, iar interesul pentru protecţia mediului a crescut dramatic în aceşti ani, de la 8% la 51%.
Citeşte mai mult...

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Banner