CSR Romania

09 martie 2024

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Evenimente CSR

Evenimente CSR

Biciclist cuMinte

Email Imprimare PDF
Asociatia Green Revolution si GIANT lanseaza concursul Biciclist cuMinte, astazi, 28 septembrie 2010. In cadrul concursului va fi premiat cel mai responsabil (cuMinte) biciclist al programului de bike-sharing gratuit I’Velo. Acesta va castiga o bicicleta de oras, marca GIANT, modelul CRS 4.
Citeşte mai mult...

Forum CSR360, grow up responsible!

Email Imprimare PDF
Responsabilitate, initiativa  si dezvoltare durabila. Sau , intr- un cuvant, CSR.  BizCampus Network dedica o zi acestui domeniu, in cadrul Conferintelor Forum CSR360 care se vor desfasura in data de 30 septembrie, la Howard Johnson Hotel, sala IRIDIUM, incepand cu ora 9.00.
Citeşte mai mult...

Forum ANTREPRENOR360- opening the path for performance

Email Imprimare PDF

Devotament. Oportunitati. Reusita.  Intr-un cuvant, performanta! Cum sa aplici noile strategii si ce noua abordare implica adaptarea la cerintele business-marketului?  Cum te pot ajuta experientele anterioare sa obtii avantajul concurential? Si mai ales, cum profiti de oportunitatile existente pe piata?

Citeşte mai mult...

Lansarea Aliantei pentru Dezvoltarea Economiei Sociale

Email Imprimare PDF
Fundatia ”Alaturi de Voi” Romania in parteneriat cu Directia Generala Protectia Persoanelor cu Handicap, Fundatia Motivation Romania, Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Iasi si Cooperativa Sociala ”Il Poliedro” Italia va invita la conferinta de presa de lansarea oficiala a Aliantei pentru Dezvoltarea Economiei Sociale:
Citeşte mai mult...

Asociaţia Româna pentru Reciclare RoRec continuă, în DEVA, campania „Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare!”

Email Imprimare PDF
Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec, împreună cu Primaria Deva, cu sprijinul METRO şi Carpatcement, derulează o acţiune de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE).
Citeşte mai mult...

Proiecte de succes prezentate la conferinta "Servicii medicale si sociale pentru Romania rurala: nevoi si solutii", 7-8 Octombrie 2010, Bucuresti

Email Imprimare PDF
Mai multe cazuri de succes, proiecte socio-medicale implementate deja in diferite zone rurale din Romania, vor fi prezentate pe larg la conferinta „Servicii medicale si sociale pentru Romania rurala: nevoi si solutii”, ce se va desfasura in zilele de 7-8 Octombrie 2010 la Bucuresti. Unul dintre acestea este chiar proiectul „Servicii integrate si inovatoare pentru Romania rurala” derulat de organizatorul conferintei, Fundatia de sprijin Comunitar, Bacau in zona de est a judetului, zona Podu Turcului.
Citeşte mai mult...

Start pentru Holcim Awards for Sustainable Constructions, ediţia a treia

Email Imprimare PDF
Conferinţa "Reinventarea construcţiilor in România", ce va avea loc pe 1 septembrie 2010 la Hotelul Novotel din Bucureşti, lansează oficial competiţia Holcim Awards for Sustainable Constructions (Premiile Holcim pentru Construcţii Durabile). La concurs se pot înscrie arhitecţi, constructori, ingineri, designeri, planificatori urbani şi alţi specialişti, premiile fiind în valoare totală de 2 milioane de dolari.
Citeşte mai mult...

“Let’s Bike It” vă invită la cartare pe biciclete! Ediţia numărul 7 îşi aşteaptă bicicliştii!

Email Imprimare PDF
lets-do-itLet’s Bike It este prima acţiune inovatoare care îşi propune să vină în sprijinul evenimentelor de cartare desfăşurate de voluntarii „Let’s Do It, Romania!”. Cartarea reprezintă procesul de identificare a mormanelor de gunoi, caracterizarea lor şi transmiterea coordonatelor geografice ale acestora, în vederea creării unei hărţi digitale cu punctele respective.
Citeşte mai mult...

Încep înscrierile la cea de-a doua ediţie a evenimentului "Hoteluri Verzi şi în România"

Email Imprimare PDF
Cea de-a doua ediţie a evenimentului “Hoteluri Verzi şi în România”, organizat de Romania Green Building Council, va avea loc în data de 28 septembrie, la hotel Crowne Plaza Bucuresti.
Citeşte mai mult...

Au inceput inscrierile pentru conferinta internationala: Servicii medicale si sociale pentru Romania rurala: nevoi si solutii.

Email Imprimare PDF
Organizatiile neguvernamentale din Romania, cadrele medicale si autoritatile locale din mediul rural, dar si factori de decizie la nivel judetean si experti guvernamentali sunt invitati sa participe in zilele de 7 si 8 Octombrie anul curent la conferinta internationala Servicii medicale si sociale pentru Romania rurala: nevoi si solutii” care se va desfasura la Bucuresti, Rin Grand Hotel.
Citeşte mai mult...

Umbrela Verde te intampina la ARTmania!

Email Imprimare PDF
Umbrela Verde, alaturi de Ministerul Mediului si Padurilor continua seria actiunilor “verzi”, care includ colectarea selectiva a deseurilor, mentinerea si intretinerea spatiilor verzi, dar si implicarea activa a unui numar cat mai mare de locuitori in desfasurarea proiectului.
Citeşte mai mult...

Gala de premiere Green Business Index

Email Imprimare PDF
Asociatia Green Revolution si Asociatia Centru Ecologic Green Area va invita la Gala de premiere Green Business Index, organizata sub inaltul patronaj al Ministerului Mediului si Padurilor, cu sprijinul agentiei OgilvyEarth.
Citeşte mai mult...

BizCampus Network lanseaza CSR360

Email Imprimare PDF

BizCampus Network dedica o zi acestui domeniu, in cadrul Conferintelor360 care se desfasoara joi,  22 Iulie la Howard Johnson Hotel.

Citeşte mai mult...

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Banner