CSR Romania

09 martie 2024

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Evenimente CSR

Evenimente CSR

La Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival se colectează selectiv!

Email Imprimare PDF
În perioada 25-27 iunie are loc la Romexpo cel mai aşteptat eveniment rock al anului. Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival reuneşte pentru prima data în România trupe legendare ale genului: Accept, Manowar, Volbeat, Paradise Lost, Orphaned Land, Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax, Viţa de Vie, Rammstein, Alice in Chains, Stone Sour, Anathema şi Luna Amară.
Citeşte mai mult...

AstonEco Management anunta lansarea manualului international pentru implicarea stakeholderilor

Email Imprimare PDF

stakeholder_engagementEvenimentul de lansare va avea loc in data de 29 iunie, la orele 18:30, la sediul UNESCO.  Romania se alatura astfel comunitatii internationale in domeniul implicarii grupurilor co-interesate.

Citeşte mai mult...

Maine incepe a treia editie GreenBiz Forum, evenimentul afacerilor verzi si al corporatiilor sustenabile

Email Imprimare PDF
green-biz_logoRevista Biz organizeaza in data de 23 iunie cea de-a treia editie a GreenBiz Forum (www.bizforum.ro), eveniment de o zi care prezinta provocarile, oportunitatile si implicatiile afacerilor green, ale practicilor de management sustenabil si ale strategiilor de green marketing. Detalii despre eveniment se gasesc pe site-ul www.bizforum.ro.
Citeşte mai mult...

Gala Green Business Index

Email Imprimare PDF
Asociatia Green Revolution si Asociatia Centru Ecologic Green Area organizeaza Gala de premiere Green Business Index, sub inaltul patronaj al Ministerului Mediului si Padurilor si cu sprijinul agentiei OgilvyEarth.
Citeşte mai mult...

GreenBiz Forum, evenimentul afacerilor verzi si al corporatiilor sustenabile, la a treia editie

Email Imprimare PDF
Revista Biz organizeaza in data de 23 iunie cea de-a treia editie a GreenBiz Forum (www.bizforum.ro), eveniment de o zi care prezinta provocarile, oportunitatile si implicatiile afacerilor green, al practicilor de management sustenabil si al strategiilor de green marketing. Detalii despre program si inscrieri se gasesc pe site-ul www.bizforum.ro.
Citeşte mai mult...

Harta deşeurilor creşte cu încă 3 judeţe! Neamţ, Vrancea şi Bacău se alătură proiectului „Let’s Do It, Romania!”

Email Imprimare PDF
Echipa “Let’s Do It, Romania!” a cartat în 17 judeţe deja, numărul acţiunilor creşte de la săptămână la săptămână cu alte 3 judeţe, iar harta deşeurilor este în continuă transformare. Peste 500 de voluntari şi-au oferit sprijinul, luând parte la acest demers pentru realizarea hărţii deşeurilor din România. În cadrul acestor acţiuni, voluntarii au identificat mormanele de deşeuri cu ajutorul GPS-urilor şi au transmis coordonatele geografice, dimensiunile şi compoziţia acestora. Datorită acţiunilor de cartare, s-a realizat deja o curăţenie pilot în judeţul Cluj pe 22 mai, precum şi alte două curăţenii pilot în Timiş şi Argeş pe data de 5 iunie.
Citeşte mai mult...

Colectează selectiv pe ritmul rock-ului „de altădată”!

Email Imprimare PDF
Seria concertelor la care participanţii au posibilitatea să colecteze selectiv deşeurile de ambalaje continuă la Bucureşti cu concertul susţinut vineri, 11 iunie 2010, la ora 20.30 pe Stadionul Tineretului - Iolanda Balaş Soter de către muzicianul britanic Eric Clapton. Spectacolul din România face parte din turneul european pe care artistul îl susţine alături de Steve Winwood, fostul său partener din trupa Blind Faith. Turneul a debutat pe 18 mai la Birmingham în Marea Britanie şi se va încheia pe 13 iunie la Istanbul. Poreclit „Slowhand”, Eric Clapton este unul dintre cei mai mari chitariști ai tuturor timpurilor, un artist complet şi un muzician de excepţie, fiind celebrat de 3 ori în “Rock and Roll Hall of Fame”.
Citeşte mai mult...

Lideri de afaceri pentru responsabilitate socială

Email Imprimare PDF

Fundaţia Principesa Margareta a României, KPMG România, Camera de Comerţ Româno-Britanică şi Business in the Community (BITC) au organizat pe 26 mai 2010, la sediul KPMG, conferinţa „Lideri de afaceri pentru responsabilitate socială” la care au participat reprezentanţi ai senior management-ului mai multor companii şi ai organizaţiilor non-guvernamentale interesaţi de bunele practici  din domeniul business-ului responsabil.

Citeşte mai mult...

Binele va fi aplaudat pe scena Ateneului Român la cea de-a opta ediţie a Galei Societăţii Civile

Email Imprimare PDF

logo_gscFestivitatea de premiere va avea loc miercuri, 26 mai. Conceptul ediţiei din acest an - “E mai mult bine decât crezi. Ajută-l să crească” - este o continuare firească a celor două ediţii anterioare în care s-a tras un semnal de alarmă asupra stării „binelui” în România („Binele o duce rău în România”). Ajunsă la cea de-a VIII-a ediţie, gala va premia cele mai bune proiecte din totalul celor 192 înscrise anul acesta în competiţie.

Citeşte mai mult...

Cluj-Napoca va fi gazda celui mai amplu eveniment de paralimpic din Europa Centrală şi de Est - RITTO

Email Imprimare PDF
rittoÎn perioada 20-22 mai, municipiul Cluj-Napoca va găzdui cel mai amplu eveniment paralimpic din Europa Centrala şi de Est, RITTO – Turneul Internaţional de Tenis de Masă din Romania pentru persoane cu dizabilităţi (www.ritto.ro). RITTO 2010 se va desfăşura la Sala Sporturilor Horia Demian, începând cu ziua de joi, 20 mai, de la orele 09:00 şi se va încheia sâmbăta, 22 mai, la ora 16:00. RITTO se află anul acesta la cea de-a patra ediţie şi este organizat de Centrul Lamont în colaborare cu Asociatia Little People.
Citeşte mai mult...

Echipa “Let’s Do It, Romania!” continuă cartarea! Urmează judeţele Călăraşi, Constanţa şi Tulcea

Email Imprimare PDF
lets-do-itEchipa “Let’s Do It, Romania!” a început cu succes cartarea în luna aprilie în judeţele Cluj şi Argeş. Au urmat apoi Timiş, Caraş-Severin, Sibiu şi Vâlcea. Peste 350 de voluntari şi-au oferit sprijinul în aceste şase judeţe, luând parte la acest demers pentru realizarea hărţii deşeurilor din România. Pentru aceasta, voluntarii au identificat mormanele de deşeuri cu ajutorul GPS-urilor şi au transmis coordonatele geografice, dimensiunile si compoziţia acestora.
Citeşte mai mult...

Social Business Tour 2010 a fost lansat în Viena şi Bratislava, în prezenţa Laureatului Premiului Nobel pentru Pace Muhammad Yunus

Email Imprimare PDF
treichl_yunus_hundstorfer1Evenimentul pe tema eradicării sărăciei în Europa Centrală şi de Est va avea loc şi în Bucureşti, la sfâşitul lunii octombrie 2010
Spiritul antreprenorial va combate sărăcia şi excluziunea socială în Europa Centrală şi de Est – aceasta a fost ideea centrală a lansării Social Business Tour 2010 în Viena şi Bratislava (11-12 mai), la care au participat peste 1,000 de persoane. Programul a constat într-o serie de workshop-uri pe teme de business social şi un amplu eveniment de networking în Viena, în seara de 12 mai. Aici, Laureatul Premiului Nobel Pentru Pace, Muhammad Yunus, fondatorul Grameen Bank şi patronul spiritual al Social Business Tour, a prezentat conceptul său de Social Business, în dialog cu Andreas Treichl (Preşedintele Fundaţiei ERSTE), Rudolf Hundstorfer (Ministrul Federal al Muncii, Afacerilor Sociale şi Protecţiei Consumatorului din Austria), Emilia Krsikova (Secretar de Stat la Ministerul Muncii, Afacerilor Sociale şi Familiei din Slovacia), Hans Reitz (fondatorul Grameen Creative Lab), precum şi cu tineri din Bratislava şi Viena.
Citeşte mai mult...

Selgros Cash & Carry ecologizează Parcul Tribunalului din sectorul Sectorul 4 al capitalei

Email Imprimare PDF
Evenimentul face parte din programul de responsabilitate socială corporativă al companiei Selgros Cash & Carry. Acţiunea se va desfăşura sâmbăta, 15 mai 2010, începând cu ora 10.00 şi are drept scop ecologizarea Parcului Tribunalului Sector 4, vopsirea bancilor şi recondiţionarea spatiilor de joaca din parc. Echipa magazinului Selgros din Berceni doreşte să se implice activ în înfrumuseţarea oraşului şi să sensibilizeze comunitatea locală în legătură cu problemele de mediu.
Citeşte mai mult...

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Banner