CSR Romania

09 martie 2024

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Evenimente CSR

Evenimente CSR

Liceenii de la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Capitală - voluntari în ecologizarea mediului înconjurător

Email Imprimare PDF
Sâmbătă, 17 aprilie 2010, elevii Liceului Teoretic “Grigore Moisil” din Bucureşti vor igieniza împrejurimile Lacului Morii şi vor planta copaci în zona dintre lac şi Parcul Crângaşi.
Citeşte mai mult...

Caravana educationala de film eco Guerilla Verde cauta ecologisti de guerilla!

Email Imprimare PDF
afis-guerilla-verdeMarti, 23 martie, incepe la Bucuresti cea de a treia editie a caravanei educationale de film eco, Guerilla Verde.  ‘Inrolarile’ incep inca din prima zi prin proiectii de film eco, dezbateri si concursuri.  In perioada 23 – 30 martie Guerilla Verde se va opri in Bucuresti, Pitesti, Ploiesti, Galati, Braila si Constanta. Printre filmele ce vor fi proiectate atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari, se numara “Wall - E”, “Ice Age 2” , “Home”, “An Inconvenient Truth” dar si “Copiii Uraniului”*, film romanesc lansat recent. Intrarea este libera.
Citeşte mai mult...

Intel Corporation organizează o masă rotundă pe teme educaţionale şi de responsabilitate socială corporatistă

Email Imprimare PDF
•    Cum percep cadrele didactice utilizarea tehnologiei în şcoli?
•    Din ce clasă ar trebui introduse computerele la orele de curs?
•    Unde se situează educaţia asistată de PC în România,  faţă de Europa?
•    Sunt suficiente eforturile guvernamentale de a oferi acces la tehnologie elevilor?
•    Mai poate exista educaţie fără calculator şi Internet în secolul 21?
Citeşte mai mult...

Verde Crud Media şi Light Cinema lansează proiectul eco-educaţional (r)evoluţia ecologică

Email Imprimare PDF

rev_ecoCasa de producţie Verde Crud Media împreună cu the Light Cinema au lansat vineri, 05.03.2010 (r)evoluţia ecologică, un proiect eco-educaţional, care îşi propune schimbarea atitudinii oamenilor asupra mediului încojurător.

Citeşte mai mult...

Ogilvy Londra deschide un magazin ambulant în Brixton pentru a ajuta comunitatea locală

Email Imprimare PDF
ideashop_ogilvyAgenţia, cu sediul în Canary Wharf – printre ai cărei clienţi „blue-chip” se numără Ford, Unilever, BT, American Express şi IBM – deschide o filială „ambulantă” în piaţa satului Brixton, sub numele de Magazinul de Idei. Timp de trei zile (între 4 şi 6 februarie), Magazinul de Idei va funcţia ca şi "clinică" de publicitate şi marketing pentru antreprenori, proiectele comunitare, activităţile de binefacere, grupările artistice şi alte organizaţii şi persoane private din zonă.
Citeşte mai mult...

Davos 2010: Actuala criză economică se suprapune unei crize morale şi de valori, conform sondajului de opinie realizat de Forumul Economic Mondial (FEM)

Email Imprimare PDF
davosSondajul, ce a avut la bază 130.000 de membri ai platformei Facebook din zece economii membre ale grupului G20, a mai constatat că doar un sfert dintre oameni cred că marile companii multi-naţionale au o abordare "condusă de valori" asupra propriilor sectoare. Proporţia creşte la 40% în cazul întreprinderilor mici şi mijlocii. Jumătate dintre cei intervievaţi - din Franţa, Germania, India, Indonezia, Israel, Mexic, Arabia Saudită, Africa de Sud, Turcia şi SUA - cred că valorile universale există.
Citeşte mai mult...

Berlin Fashion Week şi creşterea pieţei modei eco: un târg verde, noi tendinţe şi materiale inovatoare

Email Imprimare PDF
eco_fashion1Pentru patru zile Berlin nu a fost numai capitala Germaniei, ci şi metropola globală a business-ului modei. Berlin Fashion Week (între 20. şi 24. ianuarie) a atras mii de vizitatori în oraşul de pe Spree. Calendarul evenimentului a fost plin ochi cu show-uri de modă, trend talks, simpozioane şi petreceri. Şi scena modei eco a fost reprezentată. În Prenzlauer Berg a avut loc pentru prima dată un eco-catwalk.
Citeşte mai mult...

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Banner