CSR Romania

09 martie 2024

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Evenimente CSR Love | Work – o carte despre puterea de a cladi povesti cu pasiune

Love | Work – o carte despre puterea de a cladi povesti cu pasiune

Email Imprimare PDF

Pentru cei mai multi dintre noi, succesul este o stare de spirit, acea euforie de moment care aduce implinirea si bucuria de a vedea un vis devenit realitate. Pornind de la aceasta premisa, intr-un mediu competitiv precum cel business, succesul este mai mult decat o reusita financiara ce poate fi redata in cifre si grafice. El reprezinta punctul in care latura umana si cea profesionala se armonizeaza cel mai bine.

Dupa ce, la inceputul anului, a lansat cartea „Campionii Romaniei”, iar la inceputul lunii iulie a avut curajul de a scoate un nou produs pe segmentul print – cartea „How I did it – Inspiratie, Excelenta, Pasiune”, BizCampus Network lanseaza, la sfarsitul acestui an,  sub o noua identitate – Grupul Inspire Business – proiectul „Love | Work”.

Cartea “Love|Work” permite accesul la universul nedescoperit al companiilor si anume, la valorile, resursele si credintele nestiute, dar care confera increderea in propria reusita si reprezinta o sursa motivationala exceptionala. Fiecare companie se inscrie in aceasta frumoasa deschidere, in incercarea de a isi redefini rolul intr-o economie de piata, dorind sa completeze statutul de producator si prestator de servicii, cu o prezenta placuta in viata oamenilor, cu un mesaj care ii aproapie de oameni, acestia demonstrand cat de importanta este resursa umana in intregul angrenaj al pietelor.

Cartea va fi lansata, oficial, pe 9 decembrie 2010, la Hotel Athenee Palace Hilton – Sala Le Diplomate, incepand cu ora 19.00.

Mai multe informatii despre acest proiect si despre partenerii implicati, puteti gasi pe site-ul oficial www.lovework.ro.

Banner