CSR Romania

09 martie 2024

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Evenimente CSR Bucureştiul Fluieră Fault, pentru a patra oară consecutiv

Bucureştiul Fluieră Fault, pentru a patra oară consecutiv

Email Imprimare PDF
Spre sfârşitul lunii mai, AIESEC Bucureşti trage un semnal de alarmă pentru al patrulea an consecutiv, în cadrul proiectului de responsabilitate socială Bucureştiul Fluieră Fault. Această ediţie va fi una cu totul deosebită, deoarece ne propunem, ca la sfârşit, să fi schimbat cu adevărat mentalităţi, comportamente şi atitudini. Ne propunem să dăruim o nouă faţă Bucureştiului ca oraş, dar şi locuitorilor săi, în calitatea lor de membri ai unei comunităţi care acţionează responsabil şi sustenabil.

Astfel, pe 22 mai, vă aşteptăm cu mare drag în Piaţa Unirii, pentru a porni marşul care sperăm că va avea impact asupra oraşului în care trăim cu toţii. Destinaţia noastră va fi Parcul Tineretului, unde vor avea loc în paralel trei activităţi mari, precum :
•    Plantare de copaci : graţie sprijinului Primăriei Generale Bucureşti, ne propunem să plantăm peste 200 de copaci în Parcul Tineretului
•    Donare de sange : Asociaţia React ne va fi aici ajutor principal, iar Institutul de Transfuzii din Bucureşti ne va pune la dispoziţie un autocar special echipat cu personal şi instrumentar medical, pentru ca totul să se desfăşoare în siguranţă.
•    Târgul de ONG-uri : unele dintre cele mai mari ONG-uri din domeniul responsabilităţii sociale vor prezenta cauzele pentru care luptă şi vor răspunde la întrebări tuturor celor interesaţi.

Şi pentru că n-am vrea ca această iniţiativă să treacă fără a da posibilitatea bucureştenilor de a-şi prezenta propriile idei în ceea ce priveşte îmbunătăţirea aspectului oraşului, creşterea calităţii aerului şi răspândirea unui comportament ‘’eco’’, între 27-29 mai, organizăm Şcoala de Responsabilitate Socială. Acesta este cel de-al doilea eveniment, în cadrul aceluiaşi proiect, unde toţi participanţii vor putea să vină cu idei de proiecte de responsabilitate socială, urmând ca la final ideea câştigătoare să fie implementată anul următor chiar de Primăria Generală şi AIESEC Bucureşti ! Aşadar, vrem ca TU să preiei iniţiativa…vrem ca ideile TALE să îmbunătăţească Bucureştiul, în 2012 !

Pentru a participa la eveniment, te aşteptăm să te înscrii pe site-ul nostru, www.aiesecbucharest.ro/bff,  completând formularul de înscriere, până la data de 18 mai ! Aşteptăm voluntari de orice vârstă şi orice provenienţă. Singurul criteriu este dorinţa de a trăi într-un Bucureşti mai bun şi mai curat !

Pentru mai multe detalii despre proiect, despre partenerii noştri sau ediţiile anterioare, vizitează site-ul www.aiesecbucharest.ro/bff. Şi nu uita, BucurEŞTI TU !!!
Banner