CSR Romania

09 martie 2024

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Evenimente CSR “Saptamana Responsabilitatii – Da, putem!” – homeopatie pentru business!

“Saptamana Responsabilitatii – Da, putem!” – homeopatie pentru business!

Email Imprimare PDF
Timp de patru zile, intre 11 – 13 mai, presedinti de companii, ministri, reprezentanti ai autoritatilor centrale, experti internationali din Europa Centrala si de Est, practicieni, reprezentanti ai societatii civile, jurnalisti vor dezbate, vor face schimb de bune practici si mai ales vor pleca cu un plan de actiune actualizat din perspectiva acestui instrument de business, adica dpdv al responsabilitatii sociale corporatiste (CSR).

Obiectivul Saptamanii Responsabilitatii, care este continuarea seriei de conferinte internationale de CSR din Romania, este acela de a determina, pe parcursul a 3 zile, schimbarea abordarii manierei in care derulam afacerile si manierei in care actionam in viata.

Pornind de la tema centrala a conferintei, 3 directii sunt conturate:
1.    Spune-mi cum faci businessul, ca sa iti spun cine esti – este ziua dedicata IMM-urilor si multinationalelor. Dincolo de studii de caz, prezentari si dezbateri vor avea loc doua sesiuni de training tinute de experti internationali. In plus, participantii vor putea afla chiar de la presedintii companiilor de succes care le sunt asteptarile si care sunt criteriile dupa care judeca implicarea intr-un proiect de responsabilitate sociala.
2.    Ajuta-ma ca sa te ajut – este ziua dedicata organizatiilor non guvernamentale. Corporatisti si colegi din presa vor aborda specific si personalizat cum se poate vorbi pe “limba” fiecarui partener de interes.
3.    Noi suntem cei pe care ii asteptam – este ziua de Voluntariat. In fiecare zi din cele trei ale evenimentului vor fi sectiuni specifice dedicate voluntariatului. In plus, VIP-uri vor celebra  pe cei care sunt volunDARi, pe cei care au ales sa imbratiseze “meseria”de voluntariat.

“Saptamana responsabilitatii – Da, putem!” este o oportunitate pentru fiecare dintre participanti – companii, organizatii non guvernamentale, jurnalisti – sa invete unii de la altii, sa schimbe opinii si chiar sa porneasca noi proiecte sau parteneriate.”declara initiatoarea proiectului Luminita Oprea.


“Saptamana responsabilitatii – Da, putem!”  are loc cu sustinerea Enel Romania, care va invita sa luati parte la un eveniment unic la noi in tara. Organizatorii sunt Saga Business&Community si Inspire Business.

Detalii despre conferinta pe  www.saptamanaresponsabilitatii.ro
Banner