CSR Romania

09 martie 2024

Ultima ora:
Esti in sectiunea: Section Blog

Example of Section Blog layout (FAQ section)

2011-2016, 5 ani dedicaţi prevenirii obezităţii infantile şi promovării stilului de viaţă sănătos în rândul familiilor din România

Email Imprimare PDF
Fundaţia PRAIS alături de partenerii săi a celebrat finala ediţiei anuale a mişcării naţionale “Şi eu trăiesc sănătos!” – SETS care are ca obiective, în următorii 5 ani, prevenirea obezităţii infantile în rândul copiilor şi promovarea stilului de viaţă sănătos în rândul familiilor din România, într-o abordare holistică: minte, trup, spirit.
Ultima actualizare în Luni, 09 Iulie 2012 18:52 Citeşte mai mult...

Samsung România continuă caravana educaţională Trends of Tomorrow

Email Imprimare PDF
tot_2Samsung Electronics România a continuat campania educaţională „Trends of Tomorrow” – proiect de CSR demarat anul trecut, care are ca scop susţinerea dezvoltării personale şi orientării profesionale a tinerilor din clasele terminale de liceu – oferindu-le elevilor o oră de consiliere în carieră, în cadrul unei caravane care s-a desfăşurat în 18 licee din cele mai importante oraşe din România (Bucureşti, Braşov, Iaşi, Cluj şi Timişoara).
Ultima actualizare în Luni, 09 Iulie 2012 19:04 Citeşte mai mult...

100.000 de voluntari Citi au sărbătorit cei 200 de ani de existenţă a companiei prin implicarea în proiecte comunitare

Email Imprimare PDF
Sâmbătă, 16 iunie 2012, cu ocazia aniversării a 200 de ani existenţă la nivel global, Citi a mobilizat 100.000 de voluntari din 92 de ţări care au dedicat timp şi resurse în sprijinul a 1300 de proiecte comunitare.
Ultima actualizare în Luni, 09 Iulie 2012 18:51 Citeşte mai mult...

Statuia lui Iisus din Rio de Janeiro luminată cu 300 de LED-uri Osram

Email Imprimare PDF
ilustratie_rioOsram, subsidiară a grupului Siemens, a transformat statuia Mântuitorului Hristos de pe muntele Corcovado într-un simbol pentru sustenabilitate, cu ocazia Conferinţei Naţiunilor Unite pe tema dezvoltării durabile, care se desfăşoară în Rio de Janeiro în perioada 20 – 22 iunie. Trei sute de proiectoare LED de ultimă generaţie de la Osram luminează statuia care este una dintre cele şapte minuni ale lumii.
Ultima actualizare în Duminica, 05 August 2012 19:36 Citeşte mai mult...

Dacia Plant a lansat programul educaţional 'Forţa vindecătoare a plantelor'

Email Imprimare PDF
ilustratie_dacia_plantDacia Plant a demarat o campanie de informare despre beneficiile plantelor medicinale în rândul elevilor din clasele a V-a din şcolile braşovene. Seria de prezentări a fost susţinută de specialiştii Dacia Plant care şi-au propus să le transmită elevilor informaţii valoroase despre plantele medicinale şi importanţa lor terapeutică.
Ultima actualizare în Marti, 26 Iunie 2012 08:58 Citeşte mai mult...

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Banner