CSR Romania

09 martie 2024

Ultima ora:
Esti in sectiunea: Section Blog

Example of Section Blog layout (FAQ section)

RBS România susţine ONG-urile prin donaţii în bunuri

Email Imprimare PDF
RBS România a oferit ONG-urilor partenere ale băncii 672 piese de mobilier şi echipamente IT, în principal birouri, scaune, dulapuri, casetiere, etajere, monitoare şi imprimante. Stocul donat constă în obiecte folosite, dar în stare bună de funcţionare, înregistrate contabil cu o valoare iniţială de peste 6.000.000 lei.
Ultima actualizare în Marti, 19 Iunie 2012 16:36 Citeşte mai mult...

Tribul si Cicloteque isi unesc fortele pentru a promova mersul pe bicicleta

Email Imprimare PDF
Incepand cu luna mai, serviciul de curierat pe bicicleta Tribul si Cicloteque, reteaua de inchiriere biciclete, vor colabora pentru promovarea bicicletei ca mijloc de transport alternativ, nepoluant si mai rapid, intr-o capitala mult prea aglomerata si sufocanta. 10% din costul fiecarei livrari realizate de Tribul vor fi directionati spre dezvoltarea retelei Cicloteque si incurajarea mersului pe bicicleta in Bucuresti, iar astfel Tribul isi confirma statutul de afacere sociala.
Ultima actualizare în Marti, 19 Iunie 2012 16:36 Citeşte mai mult...

Prelungiri inscrieri la Green Business Index 2012

Email Imprimare PDF
Perioada de inscriere in Green Business Index, singurul instrument gratuit de evaluare a responsabilitatii de mediu in companiile din Romania, se prelungeste pana pe 29 iunie 2012.
Ultima actualizare în Vineri, 08 Iunie 2012 13:30 Citeşte mai mult...

Sonae Sierra prezintă 'Raportul de performanţă economică, socială şi de mediu 2011'

Email Imprimare PDF
Sonae Sierra, specialistul internaţional în centre comerciale, a prezentat recent documentul “Raport de performanţă economică, socială şi de mediu 2011”, care oferă o analiză deplin integrată ai celor trei piloni ce susţin activităţile de afaceri şi le permit stakeholderilor să obţină o perspectivă cuprinzătoare asupra performanţei companiei în cele trei aspecte diferite, demonstrând încă o dată spirit inovativ în raportarea performanţelor companiei.
Ultima actualizare în Marti, 19 Iunie 2012 17:18 Citeşte mai mult...

Săptămâna Naţională a Voluntariatului 2012 nu e o poveste, e de povestit!

Email Imprimare PDF
Un număr de 178 de organizaţii, instituţii şi grupuri de iniţiativă din 111 localităţi urbane şi rurale din 34 de judeţe ale ţării, plus capitala, au marcat săptămâna trecută (14-20 mai 2012), prin peste 450 de activităţi diverse de voluntariat şi evenimente cu, pentru sau despre voluntari, cea de-a unsprezecea ediţie a Săptămânii Naţionale a Voluntariatului (SNV). Anul acesta, SNV s-a desfăşurat sub sloganul “Voluntariatul nu e o poveste. Voluntariatul este de povestit.”
Ultima actualizare în Vineri, 08 Iunie 2012 13:29 Citeşte mai mult...

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Banner