CSR Romania

09 martie 2024

Ultima ora:
Esti in sectiunea: Section Blog

Example of Section Blog layout (FAQ section)

Angajatii Holcim Romania din Pitesti au ecologizat zona impadurita a cartierului Trivale

Email Imprimare PDF
holcim_ecologizareCampania “Impreuna pentru comunitate” initiata de Holcim Romania in 15 localitati a ajuns la Pitesti, unde angajatii companiei din oras au colectat selectiv deseurile pe o suprafata de cinci hectare din zona impadurita a catierului Trivale. Obiectivul actiunii a fost de a oferi pitestenilor un aer mai curat si un spatiu placut de recreere la marginea orasului.
Ultima actualizare în Marti, 29 Mai 2012 10:07 Citeşte mai mult...

Un nou centru de colectare DEEE se deschide la Găeşti

Email Imprimare PDF
Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec deschide un nou centru de colectare DEEE (deşeuri de echipamente electrice şi electronice) la Găeşti, ca parte a Reţelei Naţionale de Colectare.  Aceasta marchează cea de-a patra inaugurare a unui astfel de serviciu în mai puţin de o lună, după deschiderile centrelor din Sinaia, Alba Iulia şi Alexandria.
Ultima actualizare în Marti, 29 Mai 2012 10:29 Citeşte mai mult...

Copiii donează pentru copii, cu ajutorul ECCO

Email Imprimare PDF
De Ziua Internaţională a copiilor, ECCO îi încurajează pe cei care trec pragul magazinelor sale să doneze pantofii pe care copiii lor nu îi mai poartă, în cadrul campaniei caritabile „Copii pentru copii”. Peste 200 de copii aflaţi în grija asociaţiei „Ana şi Copiii” din Bucureşti se vor bucura de pantofii aduşi în magazinele ECCO până pe 10 iunie.
Ultima actualizare în Marti, 29 Mai 2012 10:29 Citeşte mai mult...

ONG-urile sunt asteptate sa-si depuna aplicatiile in cadrul proiectului de sprijin al comunitatilor locale initiat de IKEA Romania

Email Imprimare PDF

Proiectul ales va primi din partea IKEA România un buget de 30.000 de euro pentru dezvoltarea sau derularea de activitati care sa produca schimbari in bine pe termen lung.
Pentru a fi eligibile, proiectele inscrise trebuie sa sustina protectia drepturilor copilului si educatia.

Ultima actualizare în Marti, 29 Mai 2012 10:01 Citeşte mai mult...

Zilele Siguranţei Rutiere Michelin la start

Email Imprimare PDF
michelin_siguranta-rutieraMichelin îşi continuă angajamentul pentru securitate rutieră şi dă startul evenimentului «Zilele Siguranţei Rutiere Michelin » la Bucureşti. Evenimentul reuneşte mai mulţi specialişti în siguranţă rutieră precum şi spaţii dedicate educaţiei rutiere, toate acestea, pentru a promova o mobilitate durabilă care este mai sigură pentru toată lumea, în special pentru tineri, care reprezintă şi cel mai vulnerabil grup demografic.
Ultima actualizare în Marti, 29 Mai 2012 10:01 Citeşte mai mult...

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Banner