CSR Romania

09 martie 2024

Ultima ora:
Esti in sectiunea: Studii de caz Comunitate

Comunitate

Studiu de caz GSK Romania: De Orange Day, am pus zambete pe harta tarii

Email Imprimare PDF

gsk_studiucazIn Romania, ca peste tot pe glob, GlaxoSmithKline (GSK) - una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume -  este partener constant al comunitatilor locale care au nevoie de ajutor. Mai mult decat atat, peste tot in lume, si inclusiv in Romania, GSK isi incurajeaza angajatii sa se implice in cauzele comunitatilor locale si le sprijina devotamentul, prin diverse programe interne dedicate voluntariatului.

Citeşte mai mult...

Clujul Are Suflet

Email Imprimare PDF
studiu-de-caz_btIndiferent de contextul economic, Banca Transilvania (BT), ca parte a comunităţii, continuă să se implice social, în mod responsabil şi transparent. Clujul Are Suflet (CAS) este unul dintre proiectele prioritare pentru echipa BT. Lansat în 2007, Clujul Are Suflet, prin iniţiative şi acţiuni „cu suflet”, a ajutat până acum aproape 800 de adolescenţi să aibă o viaţă mai bună, să se (re)integreze social. Până acum, banca a alocat peste 300.000 de euro pentru acest proiect.
Citeşte mai mult...

Case pentru persoanele cu dizabilităţi -studiu de caz Habitat for Humanity

Email Imprimare PDF

studiucaz_habitatÎn România, tinerii cu dizabilităţi, fie ele intelectuale, fie motorii, sunt deseori împinşi la marginea societăţii, neoferindu-li-se şansa de a face parte din comunitate, de a fi integraţi social şi profesional. Situaţia lor devine şi mai critică după ce împlinesc 18 ani, când unii dintre aceşti tineri, aflaţi în centre de plasament, sunt puşi în situaţia de a se descurca pe cont propriu, fără nici un fel de asistenţă.

Citeşte mai mult...

Colorează un zâmbet - o campanie pentru spitalele de copii

Email Imprimare PDF
praktikerÎn 2008, Praktiker România a luat decizia de lansa un program social extins la nivel naţional. Campania „Colorează un zâmbet” a pornit de la un argument considerat nu numai important, ci si apropiat de specificul domeniului în care activează compania: nevoia de schimbare a ambientului din spitalele de copii. Este stiut faptul că atmosfera din spitale este rece, impersonală, monotonă. Chiar dacă vorbim despre clădirile în care au avut loc de curând lucrări de renovare si amenajare, ambientul acestor spaţii rămâne în continuare apăsător, mai ales pentru copii.
Citeşte mai mult...
Banner