CSR Romania

09 martie 2024

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News Comunicate de presa

Comunicate de presa

Raiffeisen Bank lanseaza o noua editie a programului de granturi Raiffeisen Comunitati

Email Imprimare PDF
Programul de granturi Raiffeisen Comunitati (www.raiffeisencomunitati.ro), organizat de Raiffeisen Bank, se afla la a opta editie si se desfasoara intre 2 iulie si 1 octombrie 2018. La finalul perioadei, banca va acorda finantari nerambursabile de aproximativ 10.000 de euro (echivalent lei), pentru maximum 10 proiecte educationale. La fel ca anul trecut, prin acest program se finanteaza proiecte din domeniul educatiei non-formale - financiare, antreprenoriale, civice si profesionale.
Citeşte mai mult...

Carta Diversității din România își așteaptă semnatarii

Email Imprimare PDF
Photo_AmbasadaBritanica_2 Documentul, considerat de către Platforma Europeană a Diversității unul dintre cele mai eficiente instrumente de recunoștere și valorizare a diversității și egalității de șanse, stabilește o serie de principii generale, asumate voluntar de către semnatari, cu scopul de a promova diversitatea, non-discriminarea, incluziunea și egalitatea de șanse la locul de muncă.
Citeşte mai mult...

Programul de granturi Raiffeisen Comunitati 2017 la start

Email Imprimare PDF

raiffeisen_dreapta_csrA inceput a saptea editie a Programului de granturi „Raiffeisen Comunitati”, un program de finantare a proiectelor de dimensiuni mici si medii in comunitatile in care banca isi desfasoara activitatea. Educatia non-formala este vedeta acestei editii a programului, care se va incheia pe 15 septembrie cu 10 castigatori a cate 45.000 lei fiecare (10.000 euro, echivalent).

Citeşte mai mult...

Samsung lansează concursul eProfesor prin care cauta profesorii digitali ai anului

Email Imprimare PDF
sabina_stirb_samsungSamsung Electronics România a lansat programul educațional pilot „eProfesor”, prin care încurajează integrarea conținutului digital în modul de predare al profesorilor, pentru ca elevii să beneficieze de ore cât mai interactive și atractive.
Citeşte mai mult...

Lansarea Cartei Diversităţii în Slovenia, Croaţia şi România

Email Imprimare PDF
logo-rdc
Forum for International Communications informează că a fost lansat proiectul I.D.E.A.S. (Incluziune. Diversitate. Egalitate. Conştientizare. Succes. - Lansarea Cartei Diversităţii în Slovenia, Croaţia şi România), finanțat de Comisia Europeană, DG Justiție și Consumatori și implementat de Compania pentru formarea și angajarea persoanelor cu dizabilități din Slovenia, cu parteneri din sectorul privat și public din România, Slovenia și Croația.
Citeşte mai mult...

Mercedes-Benz Financial Services va susține financiar și se va implica în dotarea cu sisteme fotovoltaice a 5 case din comuna Izvoarele Sucevei

Email Imprimare PDF
ilustratie_mercedesÎntre 19 și 23 aprilie, Free Miorița și Mercedes-Benz Financial Services vor aduce lumină în casele a 5 familii. Este deja al treilea an de parteneriat pentru campania ”Lumină pentru România”, iar scopul acesteia este de a descoperi și a aduce lumină în casele celor care nu au curent electric.
Citeşte mai mult...

Telekom Romania lansează ediţia 2016 a proiectului Teimplici.ro, cu fonduri totale de până la 70.000 euro

Email Imprimare PDF
teimplici.roTelekom Romania anunţă o nouă ediţie a proiectului Teimplici.ro, care se va concentra pe identificarea proiectelor implementate în comunităţi cu ajutorul noilor tehnologii informatice în domeniile educaţie, sănătate, mediu, inovaţie, dezvoltare şi protecţie socială.
Citeşte mai mult...

Coca-Cola HBC câştigă, pentru a treia oară consecutiv, titlul de lider global al industriei băuturilor în indicii de sustenabilitate Dow Jones

Email Imprimare PDF
logo_cchCoca-Cola HBC, unul dintre cei mai mari îmbuteliatori ai băuturilor din portofoliul The Coca-Cola Company, a fost numită lider în domeniul sustenabilității în industria băuturilor, conform clasamentului Dow Jones Sustainability Indices publicat astăzi. Compania a înregistrat un scor total de 90, cu 40 de puncte mai mare decât media din industrie, în urcare cu 3 puncte față de anul trecut.
Citeşte mai mult...

Agenția de Cooperare și Coordonare Turcă, în parteneriat cu Primaria Municipiului Mangalia, au inaugurat noile echipamente cu care au dotat Secția de Oftalmologie a Spitalului Municipal Mangalia

Email Imprimare PDF
foto_tikaAgenția de Cooperare și Coordonare Turcă (TIKA) a dotat Secţia de Oftalmologie a Spitalului Municipal din Mangalia cu echipament medical de ultimă generație, în valoare de 30.000 de euro. Aceasta a fost inaugurată la începutul lunii septembrie, în prezența Excelenței Sale dl. Osman Koray Ertaş, Ambasadorul Republicii Turcia la Bucureşti, reprezentanți ai TIKA și ai autorităților locale.
Citeşte mai mult...

Mercedes-Benz Financial Services România sprijină campania 'Lumină pentru România'

Email Imprimare PDF
csr_mercedes
Pentru al doilea an consecutiv, Mercedes-Benz Financial Services România, parte a grupului Daimler AG, s-a alăturat inițiativei sociale ”Lumină pentru România”, în calitate de voluntar și finanțator al proiectului Asociației Free Miorița.
Citeşte mai mult...

Raiffeisen Bank a publicat Raportul de CSR pe anul 2015

Email Imprimare PDF
Raiffeisen Bank a publicat astazi Raportul Anual de Responsabilitate Corporativa 2015. Cu titlul ,,Impreuna pentru un viitor sustenabil!”, raportul prezinta impactul investitiilor comunitare ale bancii, dar si resposnabilitatea fata de mediu, fata de produsele si serviciile oferite si managementul responsabil al economiilor clientilor bancii.
Citeşte mai mult...

Samsung Electronics România continuă parteneriatul cu Ministerul Educației Naționale pentru susținerea învățământului digital

Email Imprimare PDF
Ministerul Educației Naționale și Samsung Electronics România au semnat joi, 3 iulie, extinderea parteneriatului inițiat în anul 2013 pentru susținerea învățământului digital. În următorul an școlar, Samsung Electronics va inaugura o nouă clasă SMART și va dezvolta un program de instruire dedicat elevilor și cadrelor didactice din liceele incluse în proiectul educațional Smart Classroom pentru utilizarea în condiții optime a tehnologiei în cadrul lecțiilor interactive.
Citeşte mai mult...

Holcim România lansează campania de promovare a cimentului Structo® Plus - Pentru constructori demni de recunoștință

Email Imprimare PDF

Holcim România, unul dintre cei mai importanţi producători de ciment, betoane şi agregate, lansează în premieră pentru piața de construcții locală o campanie de promovare a cimentului Structo® Plus ce își propune să aducă recunoașterea meritată constructorilor români.

Citeşte mai mult...

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Banner