CSR Romania

09 martie 2024

Ultima ora:
Esti in sectiunea: News CSR News: Tendinte & Cercetari Ethical Performance: un nou model de indicatori cheie ai performanţei

Ethical Performance: un nou model de indicatori cheie ai performanţei

Email Imprimare PDF

csr_reportingUn  sistem inovator de dezvoltare a indicatorilor cheie ai performanţei (ICP) utili pentru raportarea sustenabilităţii a fost detaliat intr-un nou raport de cercetare.

„De la transparenţă la performanţă: Raportarea principalelor probleme ale sustenabilităţii la nivel de industrie” a fost realizat în parteneriat cu Arup. IRI (Initiative for Responsible Investment) este un proiect al Centrului Hauser pentru organizaţii non-profit din cadrul Universităţii Harvard.

Documentul prezintă un sistem pentru identificarea indicatorilor cheie ai performanţei (ICP)  pe diferite sectoare şi industrii, putând fi implementat în şase dintre acestea. ICP au la bază trei principii fundamentale – simplitate, importanţă şi transparenţă. Ei derivă dintr-o analiză a principalelor probleme potenţiale ale sustenabilităţii şi prioritizează aceste probleme în funcţie de importanţa lor pentru fiecare sector în parte. Faceţi click aici pentru a descărca raportul.


Sursa: http://www.csreurope.org/news.php?type=&action=show_news&news_id=3590
Banner