CSR Romania

09 martie 2024

Ultima ora:
Esti in sectiunea: Studii de caz Sănătate

Sănătate

OMV Move & Help - Mergi mai departe citind

Email Imprimare PDF
omv_dislexicDe fiecare dată când descopăr proiecte de CSR care au puterea de a schimba cu adevărat ceva în societatea românească, mi se umple sufletul de bucurie. Am descoperit pe blogul Cristinei Bazavan un articol foarte interesant despre abecedare oferite copiilor dislexici. Astfel, am aflat nu numai despre un proiect minunat de CSR, dar şi despre singura asociaţie pentru copii dislexici din Romania.
Citeşte mai mult...

Studiu de caz - Campania Nu mă ignora

Email Imprimare PDF
salveazavietiAsociaţia Salvează Vieţi s-a născut în 2009 pornind de la cazul unui tânăr de 19 ani,  Dragoş Croitoru, bolnav de leucemie, pe care sistemul medical românesc îl abandonase. Cunoscând din ce în ce mai profund deficienţele sistemului de sănătate românesc, Asociaţia şi-a concentrat eforturile către schimbarea acestuia şi în sporirea şanselor la tratament pentru români.
Citeşte mai mult...

Studiu de caz Sanofi-aventis: Hula Hoop pentru Diabet – Înţelege diabetul şi preia controlul

Email Imprimare PDF

studiu-de-caz_sanofiSanofi-aventis este unul dintre liderii pieţei farmaceutice mondiale. De peste 85 de ani, compania se implică în tratarea diabetului. Compania dispune de cea mai mare capacitate de producţie de insulină din lume, la Frankfurt, fabrica fiind responsabilă de asigurarea necesarului de insulină pentru 100 de ţări, printre care şi România.

Citeşte mai mult...

Campania Pampers-UNICEF „1 pachet = 1 vaccin”

Email Imprimare PDF

colaj_pampers128.000 de bebeluşi mor anual din cauza tetanosului neonatal, înainte de a împlini vârsta de 1 an,  deşi sunt mai bine de 70 de ani de când tetanosul este o boală ce poate fi uşor prevenită, prin vaccinare. Cu toate acestea, la fiecare 4 minute, undeva în lume, un bebeluş moare.

Citeşte mai mult...
Banner